Τελευταία νέα
Πυρά Δούρου κατά ΝΔ για τη Μονή Σινά: «Να δώσουν άμεσα στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας» Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία Στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ: Στην Ευελπίδων Λιόλιος και Μαυραγάνης – Ξεκινούν οι απολογίες τους [βίντεο] Κάθετος Διάδρομος: Το αμερικανικό LNG, τα επιχειρηματικά κέρδη και τα μεγάλα ρίσκα για την Ελλάδα Μητσοτάκης για Μονή Σινά: Κατοχυρώνεται ο θρησκευτικός χαρακτήρας και η αποκλειστική χρήση-κατοχή των χώρων λατρείας Γαλλία: Πώς η Ακροδεξιά εργαλειοποιεί τις ταραχές και στοχοποιεί τους μετανάστες χωρίς αποδείξεις Επιμένει στην αποπομπή Γεραπετρίτη ο Σαμαράς: «Δεν αξίζει στη χώρα η πολιτική των υποκλίσεων» Ακρίβεια: 7 στους 10 Έλληνες δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα – Πού κάνουν περικοπές Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για υποθαλάσσιες έρευνες στην αν. Μεσόγειο Μύδροι Ομπάμα κατά Τραμπ: «Δύο χρόνια χάους, διαφθοράς και ανικανότητας – Φτάνει πια» [βίντεο] Η διεθνής αμφισβήτηση του νεοφιλελευθερισμού Η κάλπηκη δημοκρατία των Ναπολεόν
Efsyn.gr

«Πονοκέφαλος» για Καρυστιανού: Δύο ακόμα αποχωρήσεις από το κόμμα

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο κόμμα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» της Μαρίας Καρυστιανού, καθώς μετά την αποχώρηση του Βασίλη Κοκοτσάκη και του πτέραρχου Θανάση Παπανικολάου, ακόμη δύο στελέχη, αυτή τη φορά από την Κρήτη, ανακοίνωσαν ότι φεύγουν.
Πρόκειται για τους Αχιλλέα Ρομπογιαννάκη από τις Μοίρες και Αγγελική Λενακάκη από το Τυμπάκι που ήταν και μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης Πολιτών Κρήτης και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, συμμετείχαν ενεργά στο κίνημα από την ίδρυσή του.
Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν ότι η αρχική τους συμμετοχή βασίστηκε στην επιθυμία προσφοράς προς την κοινωνία και στην πίστη σε κοινές αρχές και αξίες. Ωστόσο, όπως σημειώνουν, η πορεία και ο τρόπος λειτουργίας του κινήματος σε κεντρικό επίπεδο δεν συμβαδίζουν πλέον με τις προσωπικές τους αρχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των κ. Ρομπογιαννάκη και κ. Λενακάκη
«Γνωστοποιούμε την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από την Περιφερειακή Οργάνωση Πολιτών Κρήτης για το Κίνημα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία. Η συμμετοχή μας στην προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στην κοινωνία και την πίστη σε κοινές αρχές. Ωστόσο, η εξέλιξη των πραγμάτων και ο τρόπος λειτουργίας του κινήματος σε κεντρικό επίπεδο, δεν συνάδουν πλέον με τις προσωπικές μας αξίες και το ήθος με το οποίο αντιλαμβανόμαστε τη συλλογική δράση. Για εμάς, η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει πάντα ειλικρίνεια, διαφάνεια και σεβασμό. Ταυτιζόμαστε με την απόφαση του κ. Κοκοτσάκη και τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...