Τελευταία νέα
Γιατί το επάγγελμα του εκπαιδευτικού δεν είναι πια ελκυστικό – Κενές οι μισές θέσεις μαθηματικών Γιώργος Μαζωνάκης: Από το Πέραμα στις Κάννες – Όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία ο «Θρόνος του Ξέρξη» Ηλίου φαεινότερο Ο Σιακαντάρης και η αγάπη του Δουδωνή για τον Αδωνι… Γιώργος Μαζωνάκης: Στο μικροσκόπιο η κλινική και η πλασμαφαίρεση – Το 55λεπτο θρίλερ στο «Ελπίς» ΗΠΑ – Ιράν: Αδιάβατα τα Στενά του Ορμούζ – Χτυπήματα σε τάνκερ, φωτιά στα καύσιμα Το Ιράν κλιμακώνει τις επιθέσεις στα Στενά του Ορμούζ και απειλεί με νέα «απαγορευμένη ζώνη» Νέα εργαλεία από την Κομισιόν για τη στεγαστική κρίση: Τι αλλάζει για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις Κολυδάς: Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας από Κυριακή – «Το φθινόπωρο χτυπά την πόρτα» Γιώργος Μαζωνάκης: Η ξεχωριστή συναυλία στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου Δίκη για τα Τέμπη: Μεγάλη ένταση μεταξύ συγγενών – Αιτήματα για το κινητό του σταθμάρχη και τις ηχητικές καταγραφές Ανθρώπινο λάθος ή παθογένειες στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης: Τι προκάλεσε το τροχαίο-σοκ με το «τρελό» λεωφορείo
Filathlos.gr

Γκαγκάτσης για Κωνσταντέλια: «Ορισμένοι ξεπέρασαν τα όρια και έφτασαν στη στοχοποίηση ενός παιδιού 23 ετών»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήρε θέση για την απόφαση του Γιάννη Κωνσταντέλια, στέλνοντας μήνυμα στήριξης προς τον νεαρό διεθνή και καλώντας άπαντες να σεβαστούν την προσωπική του επιλογή.
Όσα είπε:
«Τις τελευταίες ώρες διάβασα και άκουσα πολλά για την απόφαση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ορισμένα σχόλια και τοποθετήσεις, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, ξεπέρασαν τα όρια του σχολιασμού και έφτασαν στη στοχοποίηση ενός παιδιού 23 ετών.
Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν έχουν βρεθεί ποτέ δίπλα στην Εθνική Ομάδα, που δεν γνωρίζουν τον Γιάννη, το περιβάλλον του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πήρε αυτή την απόφαση, έσπευσαν να διατυπώσουν συμπεράσματα και να αποδώσουν κίνητρα.
Αντί να σεβαστούμε μια προσωπική επιλογή που σχετίζεται αποκλειστικά με την οικογένειά του, επιλέχθηκε από ορισμένους να στηθεί μια συζήτηση πάνω σε υποθέσεις, σενάρια και εικασίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ένας άνθρωπος, οι προσωπικές του επιλογές και η οικογενειακή του ζωή δεν αποτελούν αντικείμενο ποδοσφαιρικής ανάλυσης. Ούτε μπορούν να χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούνται αφηγήματα και εντυπώσεις.
Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν τελικά, εκτός από ξένους διαιτητές, χρειαζόμαστε και ξένους δημοσιογράφους για να μάθουμε να προσεγγίζουμε τέτοια ζητήματα με περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερη διάθεση για εντυπώσεις, αφού κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, στοχοποίησαν τον Γιάννη.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, οι τεχνικοί διευθυντές και οι συμπαίκτες του στέκονται δίπλα στον Γιάννη με απόλυτο σεβασμό στην απόφασή του.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: οι πόρτες της Εθνικής ήταν, είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές γι’ αυτόν.
Ο Γιάννης ήταν, είναι και θα είναι ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα τον δούμε ξανά κοντά μας. Μέχρι τότε, το λιγότερο που οφείλουμε όλοι να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την επιλογή του».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...