Τελευταία νέα
Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια Ερντογάν: «Η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας» – Έκανε λόγο για τον «αιώνα της Τουρκίας» Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο 53χρονος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια για ενδοοικογενειακή απειλή Πυρκαγιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας: Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Οι τράπεζες μετέτρεψαν κάθε κίνηση σε χαράτσι με τη συνενοχή του Μαξίμου Την αλήθεια ρε… ΑΕΚ: Οπαδοί της Λέφσκι έρχονταν με… μαχαίρια και σουγιάδες για να δουν τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνες] Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θρηνεί για τη Ντόλι Πάρτον – «Έφυγε» ένα ίνδαλμά της Εύβοια: Πλωτά φράγματα για μέδουσες και τσούχτρες – Ανήσυχοι οι επαγγελματίες της περιοχής [βίντεο] Το Ιράν δήλωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ Παγκόσμια ημέρα σκύλου: Τι κάνουμε σε περίπτωση κινδύνου – Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Σύνταγμα [βίντεο]
Athens.indymedia.org

[Ανακοινώσεις] Συγκέντρωση 11/7 20.00 Σύνταγμα/ Εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό

11/07/2026 7:28 μμ.

Συγκέντρωση 11/7 20.00 Σύνταγμα/ Εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό κράτος και κεφάλαιο οπλίζουν, μπάτσοι και αφεντικά δολοφονούν

Εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό κράτος και κεφάλαιο οπλίζουν, μπάτσοι και αφεντικά δολοφονούν
Την Τετάρτη 8/7 στο Άργος μπάτσοι πυροβολούν με τουλάχιστον 13 σφαίρες 20χρονο, επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Αμέσως ξεκινά προπαγάνδα για επικίνδυνους ελιγμούς, εξωστρακισμό της σφαίρας κοκ. Για ακόμα μια φορά το κράτος δολοφονεί δίνοντας λευκή επιταγή σε κάθε λογής μπάτσο να αδειάζει 2 γεμιστήρες στοχεύοντας αυτή την φορά τον 20χρονο. Από τις δολοφονίες Ρωμ ατόμων, τις δολοφονίες του Μάγγου, του Μανιουδάκη η πρόσφατη μόνο ιστορία της αστυνομίας είναι βαμμένη με αίμα.
Λίγα μόνο 24ωρα μετά έπειτα από έκρηξη σε εργασιακό χώρο στον Ασπρόπυργο 3 εργάτες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ και άλλοι 8 εργάτες διακομίζονται σε νοσοκομεία. Τα τελευταία χρόνια η επίθεση στα εργασιακά κεκτημένα έχει εντείνει τις συνθήκες εργασιακής γαλέρας. Ελαστικά ωράρια εργασίας, προσλήψης/απολύσης με  SMS, μη τήρηση βασικών κανόνων ασφάλειας οδηγούν στην αύξηση των καπιταλιστικών δολοφονιών, των τραυματισμών, της εκμετάλλευσης.
Απέναντι στις κρατικές και καπιταλιστικές δολοφονίες, απέναντι σε κάθε μορφή καταπίεσης, να δυναμώσουμε τους αγώνες ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας. Απέναντι στο πέπλο κααστολής που απλώνει το κράτος χτυπώντας τον κόσμο του αγώνα και προσπαθώντας να διαστρεβλώσει τα νοήματά του, κατεβαίνουμε στους δρόμους. Στεκόμαστε αλληλέγγυα με τα συντρόφια που διώκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ορθώνουμε αναχώματα απέναντι στις διώξεις που αντιμετωπίζουν. 
Συγκέντρωση 11/7 20.00 Σύνταγμα
                                                                 ΕΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ
Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες
Αλληλεγγύη στα συλληφθέντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...