Τελευταία νέα
Το δείπνο του Τραμπ: Προσβολές, απειλές στο Ιράν και… ανακοίνωση υποψηφιότητας για τρίτη θητεία Ο Σαμαράς «διαλύει» τη ΝΔ – Οι βουλευτές και τα ιστορικά ονόματα που αφήνουν το Μαξίμου Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος που ήταν στο νησί για να δουλέψει σεζόν Σύρος: Ολοκληρώθηκε η αναπαράσταση του φονικού – Πού εστιάζουν οι Αρχές Σουπερμάρκετ: Από τη Δευτέρα οι προτάσεις για μειώσεις τιμών – Ο στόχος και οι κατηγορίες προτεραιότητας Ντροπή! Στον δρόμο της ιδιωτικοποίησης η πολιτιστική κληρονομιά Η εκδίωξη από την πολιτική Εδέμ Τι θα έλεγε σήμερα ο Πλάτων για την Ελλάδα; Γιορτή της Δημοκρατίας: Τα πηγαδάκια για τις εκλογές στο προεδρικό και η ατάκα για debate με διαδικασίες… ΑΣΕΠ «Κόλαση» φωτιάς σε Γαλλία και Ισπανία: Περισσότεροι από 220.000 κάτοικοι απομακρύνονται από τα σπίτια τους [βίντεο] Η Νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση: Από διαχειριστής της καθημερινότητας σε μοχλό ανάπτυξης και δημοκρατίας Παπαθανάσης στο ΕΡΤnews: ”Δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για 13η σύνταξη”
Filathlos.gr

Ολυμπιακός: Ο χρόνος απουσίας των Κλέιτον και Γκαρθία

Δύο προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Λέουβεν, καθώς ο Κλέιτον και ο Ντάνι Γκαρθία αποχώρησαν με ενοχλήσεις.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Κλέιτον θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα 10 έως 15 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει μέρος της προετοιμασίας, με το ιατρικό επιτελείο να παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας του.
Πρόβλημα προέκυψε και με τον Γκαρθία στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε, με τον Σιπιόνι να περνά στη θέση του στο 54ο λεπτό.
Η κατάσταση του Ισπανού χαφ, πάντως, φαίνεται να είναι λιγότερο σοβαρή από εκείνη του Κλέιτον και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...