Τελευταία νέα
Ο Τραμπ έβαλε… «νεκρά» στο θέμα της κατασκευής Patriot στην Ουκρανία Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στην καλλιτεχνική κολύμβηση Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται – Τέσσερις ερωτήσεις και απαντήσεις ΕΛ.Α.Σ.: Η κυβέρνηση παραδίδει τη διαχείριση του νερού στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ – «Έρχονται ακριβότεροι λογαριασμοί για τους πολίτες» ΕΛΑΣ για τα υπερχρεωμένα κόμματα: Το 80% της κρατικής χρηματοδότησης να πάει στην αποπληρωμή των δανείων Η Μίλαν αποχαιρετά τον Φράνκο Μπαρέζι με ένα συγκινητικό βίντεο: «Το Νο 6 μας για πάντα, αντίο αρχηγέ» Ε.Λ.Α.Σ. για υπερχρεωμένα κόμματα: Το 80% της κρατικής χρηματοδότησης να πηγαίνει για την πληρωμή των χρεών Μην χάσετε την Εφ. Συν. Σαββατοκύριακου και της Νησίδες: To μαρτύριο της σταγόνας στα νησιά και τα κόλπα της κυβέρνησης με τις τιμές στο ράφι Εν μέσω επικοινωνιακού πολέμου η FIFA επιμένει στην πρόταση για Μουντιάλ 64 ομάδων Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνεται η παράσταση την Επίδαυρο εξαιτίας των πυρκαγιών Δίκοπο μαχαίρι Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο με τη διάταξη για τον Γιωτόπουλο – Απασφάλισε η Κωνσταντοπούλου
Efsyn.gr

Φωτιά στο Χαϊδάρι: 16 ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν από το Δαφνί στο «Αττικόν» [εικόνες – βίντεο]

Δεκαέξι ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Αττικόν, εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Φωτιά στο Ποικίλο Όρος. Εκκενώνεται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος. Εκκενώνεται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος. Εκκενώνεται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται λεωφορεία, βαν και οχήματα εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών. Όσο τα εναέρια επιχειρούν λίγες εκατοντάδες μέτρα παραδίπλα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαν, αλλά και ιδιώτες, απομάκρυναν ορισμένα περιστατικά βαρέως πασχόντων.
Το υγειονομικό προσωπικό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ έχει καταρτιστεί σχέδιο για την πιθανή εκκένωση του νοσοκομείου, σε περίπτωση που η πυρκαγιά πλησιάσει επικίνδυνα τις εγκαταστάσεις.
Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της φωτιάς και βρίσκονται σε διαρκή συντονισμό για την προστασία των ασθενών και του προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...