Τελευταία νέα
Το ελληνικό νησί που περιλαμβάνεται στους 10 πιο low profile «παραδείσους» του κόσμου ΕΛ.Α.Σ.: «Ας δώσουν επιτέλους λύση στον κόσμο που αγωνιά για το πώς θα βγάλει τον χειμώνα» Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Αμετάβλητη η διάθεση μας για συμφωνία» Κωνσταντοπούλου κατά Ανδρουλάκη: «Κατρακύλα σύμπραξης του ΠΑΣΟΚ με ό,τι πιο βρόμικο έχει περάσει» Η Κωνσταντοπούλου ζητά την απόσυρση του άρθρου 74 από το νομοσχεδίο για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ Ισραήλ: «Μπούμερανγκ» η καταστροφή στις αποχετεύσεις που προκάλεσε στη Γάζα – Αντιμέτωπο με λειψυδρία Επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση από τη Βουλή: «Τα άκρα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ν.Δ.» Σύνθημα εκλογικής μάχης στην ΕΛΑΣ: «Σηκώνουμε τα μανίκια» – Το σχέδιο έως τις γιορτές Θεώνη Κουφονικολάκου: Η ΕΛ.Α.Σ. έχει ήδη πάρει τη θέση του αντίπαλου δέους της Ν.Δ. – Στόχος μας είναι η υπηρεσία στους πολίτες Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι το 2021 έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης Θαυμάστε τον βουλευτή Σπύρο Κουλκουδίνα και τη θεωρία του για την ακρίβεια Τουρκία, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη στο «μενού» Μητσοτάκη στον ΟΗΕ – Τα μηνύματα που θα στείλει
Efsyn.gr

Ε.Ε.: Έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών την Τρίτη για τις εξελίξεις στη Θέουτα

Οι υπουργοί Εσωτερικών των χωρών της ΕΕ θα συνεδριάσουν την Τρίτη μέσω τηλεδιάσκεψης προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις «σχετικά με τις εξελίξεις στη Θέουτα» ανακοίνωσε η Ιρλανδία, η οποία ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ.
Συγκεκριμένα η Ιρλανδία, ανακοίνωσε σήμερα ότι είχε συγκαλέσει συνεδρίαση του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, υπό την προεδρία του Ιρλανδού υπουργού Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης, Τζιμ Ο’Κάλαχαν, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις.
Η Ισπανία και στη συνέχεια μια ομάδα 22 χωρών, μεταξύ των οποίων η Ιταλία και η Δανία, ζήτησαν διαδοχικά τη σύγκληση αυτής της συνάντησης, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση στον ισπανικό θύλακα και τις διπλωματικές εντάσεις που ακολούθησαν.
Η ισπανική κυβέρνηση διαβεβαίωσε ότι σχεδόν το σύνολο των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα, στη Βόρεια Αφρική, επέστρεψαν στο Μαρόκο το Σάββατο.
Υπενθυμίζεται ότι η ισπανική πλευρά χαρακτήρισε «εγωιστική, διχαστική και παράνομη» την αντίδραση ορισμένων χωρών της ΕΕ στην κατάσταση στη Θέουτα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...