Τελευταία νέα
Στοιχεία – γροθιά στο στομάχι: Κάηκε το 42% των δασών της Αττικής μέσα σε 10 χρόνια Νίστρουπ: «Δεν θα παίξει ο Τεττέη με την ΤΣΣΚΑ 1948, είναι στο νοσοκομείο» Νέες παραιτήσεις στο κόμμα Καρυστιανού: Αποχωρούν Μουτσάτσου και δύο ακόμα στελέχη Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Μη μιλάτε για ελλείψεις – Η διοίκηση του νοσοκομείο απαντά στις καταγγελίες των εργαζομένων Κόμμα Καρυστιανού: Αποχώρησε η Κατερίνα Μουτσάτσου και άλλα δύο στελέχη Σε «Red Code» και την Τετάρτη Αττική και τρεις ακόμη περιοχές – «Καμπανάκι» για εκδήλωση πυρκαγιών Αποχώρησε και η Μουτσάτσου μετά τον Αυγερινό από το κόμμα Καρυστιανού Γάζα: Το Κατάρ κατηγορεί το Ισραήλ ότι καθυστερεί την εφαρμογή του σχεδίου ειρήνης Θρίλερ στις Σέρρες με νεκρό 68χρονο: Εγκληματική ενέργεια έδειξε η ιατροδικαστική Ανδρουλάκης για πυρκαγιές: Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι Η εργαστηριακοί γιατροί έστειλαν εξώδικα σε ΗΔΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ για τους ελέγχους στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση Προβλήματα στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ – Έπεσαν κλαδιά δέντρου στον Άγιο Νικόλαο
Efsyn.gr

Βορίζια: Αποφυλακίστηκαν υπό όρους τρία μέλη της οικογένειας Καργάκη

Με βούλευμα της Εισαγγελίας Ρεθύμνου τα τρία μέλη της οικογένειας Καργάκη, τα οποία βρίσκονταν ήδη στη φυλακή κατά το αιματηρό επεισόδιο του Νοεμβρίου του 2025 στα Βορίζια, για υποθέσεις ζωοκλοπών, αποφυλακίστηκαν σήμερα με περιοριστικούς όρους, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Πρόκειται για τον γαμπρό, τον ανιψιό και τον αδελφό του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο φονικό επεισόδιο.
Οι τρεις είχαν κατηγορηθεί και για την υπόθεση της έκρηξης της βόμβας σε κατοικία της οικογένειας Φραγκιαδάκη, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή της ένοπλης συμπλοκής. Μάλιστα, πρόσφατα είχαν απολογηθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση στην τακτική ανακρίτρια Ηρακλείου και παρότι προφυλακισμένοι, τους είχαν επιβληθεί οι όροι της μη επιστροφής τους στα Βορίζια, αλλά και στην περιοχή του Δήμου Φαιστού.
Οι όροι αυτοί ισχύουν μετά την αποφυλάκισή τους σήμερα, όπως και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η υποχρεωτική παρουσία τους μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και η απαγόρευση προσέγγισης των προσώπων που θεωρούνται παθόντες αναφορικά με την υπόθεση της ηθικής αυτουργίας για την κατασκευή, τοποθέτηση και πυροδότηση της αυτοσχέδιας βόμβας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...