Τελευταία νέα
Στήνουν φιέστα για την επέκταση του μετρό: Εγκαινιάζουν τη γραμμή Καλαμαριάς… την ημέρα που φτάνει ο Μητσοτάκης Συγκίνηση στην κηδεία του δημάρχου Φούρνων: Τα πλοία τον αποχαιρέτησαν με κόρνες και πυρσούς [εικόνες – βίντεο] Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Τι έδειξε η προκαταρκτική εξέταση – Οι καταθέσεις και η συλλογή των κρίσιμων στοιχείων Νέα Δημοκρατία για Γιώργο Λουλουδάκη: «Ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και τη μαχητικότητά του» ΕΛ.Α.Σ.: «Εκτός στόχου» το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας» – Ζητά παράταση για τα κλειστά ακίνητα ΕΛΑΣ: Εκτός στόχου το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας» για το άνοιγμα 25.000 κλειστών κατοικιών Η προειδοποίηση της Λαγκάρντ προς την Ευρώπη: «Χάνουμε το τρένο» της ψηφιακής επανάστασης του AI ΝΔ: Πέθανε ο Γιώργος Λουλουδάκης, ιστορικό στέλεχος της παράταξης- Σαμαράς: “Αντίο αδελφέ…” Κυβέρνηση Τραμπ: 57 κορυφαίοι αξιωματούχοι έχουν περιουσία τουλάχιστον 100 εκατ. δολάρια έκαστος Τροχαίο στη Βούλα: Εγκεφαλικά νεκρός ο 39χρονος αναβάτης της μηχανής – Η οικογένεια αναμένεται να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων  Πέθανε ο Γιώργος Λουλουδάκης, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. – «Αντίο αδελφέ» το μήνυμα Σαμαρά Α. Σκέρτσος για αποληρωμή χρέους: Οικονομική διαχείριση που δεν δημιουργεί ελλείμματα και μεταφέρει λιγότερα χρέη στα παιδιά μας
Indicator.gr

Τσίπρας: Η πολιτική μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων

Το πρώτο πολιτικό ντοκιμαντέρ παρουσίασε η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα. Στο βίντεο, ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους, στην οδό Φθιώτιδος αριθμός 41, κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Γεννήθηκα στις 28 Ιούλη το 1974, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταπολίτευση, στην οποία επικρατούσε το πνεύμα ενθουσιασμού για την πτώση της χούντας. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου οι πολιτικές συζητήσεις ήταν έντονες. Ο πατέρας μου ήταν ΠΑΣΟΚ, ενώ τα αδέλφια μου συμμετείχαν στην ΚΝΕ. Ακολούθησα το δικό μου δρόμο. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και την πολιτική έχει μια ρομαντική διάσταση, πορεύομαι διεκδικώντας το όνειρο. Η ιδέα ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από τη δράση μας είναι συναρπαστική. Πιστεύω ότι σήμερα η πολιτική είναι μια έννοια που φέρει αρνητικά συναισθήματα, καθώς συνδέεται με την αδυναμία να αλλάξει τη ζωή μας.
Ακολούθησε, λέγοντας: «Υπάρχει απογοήτευση και πολλές στιγμές που πιστεύεις πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχουν πολλές στιγμές που απογοητεύεσαι επειδή χάνεις τις μάχες που δίνεις. Ωστόσο, πιστεύω στη διάκριση μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς. Πιστεύω στη σημασία των ιδεολογιών. Και πιστεύω στην πολιτική ως το εργαλείο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν προκειμένου να ορίσουν τις ζωές τους, καθορίζοντας έτσι την κατεύθυνση της ζωής τους. Το πρόσημο που έχει η πολιτική μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων. Και ο αγώνας μας συνεχίζεται όλους μας.

The post Τσίπρας: Η πολιτική μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...