Τελευταία νέα
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσάπας αποκάλυψε πως είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες [βίντεο] Η πρώτη ανακοίνωση της Pizza Fan: Κάναμε πολλές προωθητικές ενέργειες, ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί σύγχυση Σε ελληνορθόδοξη εκκλησία το μακελειό στην Ιορδανία – Η Αθήνα καταδικάζει «απερίφραστα την ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση» Σαρωνίδα: Συνελήφθη 44χρονος – Κατηγορείται ότι διέπραξε ανθρωποκτονία το 2003 σε ηλικία 21 ετών ΥΠΕΞ: «Ειδεχθής» η τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ιορδανία Δικηγόρος κατηγορούμενου για την Pizza Fan: «Διακρίνουμε στοιχεία υπερβολής στις αποδιδόμενες πράξεις»  Τετ-α-τετ Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο στο Μέγαρο Μαξίμου -Τι συζήτησαν H φρεγάτα Belharra «Κίμων» δεσπόζει στα νερά του Θερμαϊκού Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος στη θάλασσα – Ανασύρθηκε από δύτη Ο Νετανιάχου ισοπεδώνει τη Δυτική Όχθη: Lock down, κατεδαφίσεις σπιτιών και εκτοπισμοί Παλαιστινίων Pizza Fan: Έκτακτη ενίσχυση για 2.500 εργαζόμενους ζητά ο Τεμπονέρας μετά το λουκέτο σε 110 καταστήματα O Σπύρος Κουλκουδίνας απαντά στα δημοσιεύματα για την επιδότηση των 200.000 ευρώ: «Όλα έγιναν νόμιμα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Efsyn.gr

«Μέσα στη σιωπή το τέρας μεγαλώνει»

Το ότι δεν πρέπει η ελληνική κοινωνία να συνηθίσει το «τέρας» των γυναικοκτονιών αναφέρει σε χθεσινή του ανάρτηση το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Καρχιμάκης.
Ο κ. Καρχιμάκης αναρωτιέται ρητορικά στις πόσες δολοφονημένες γυναίκες θα βρούμε ως ελληνική κοινωνία επιτέλους το θάρρος να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι η γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν ένα έγκλημα πάθους ή μία τραγωδία, αλλά ακριβώς ακόμη μία δολοφονία γυναίκας επειδή ο θύτης θεωρούσε ότι του ανήκει στο πλαίσιο παρωχημένων πατριαρχικών αντιλήψεων.
«Μέσα στη σιωπή το τέρας μεγαλώνει» καταλήγει ο Λευτέρης Καρχιμάκης, ζητώντας να ξεκινήσουμε από την επίσημη αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Καρχιμάκη

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...