Τελευταία νέα
WSJ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλλουν κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με τον Τραμπ να συναντηθούμε στη Νέα Υόρκη» Μυστήριο στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή γυναίκα σε ποδηλατόδρομο – Κοντά της τραυματισμένος άνδρας Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος άντεξε στην ατυχία και έφυγε με νίκη από το Αγρίνιο Βουλιαγμένη: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου – «Ήταν η κακιά στιγμή» Κωνσταντοπούλου: Σφοδρή κριτική κατά πάντων, πλην Καρυστιανού Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Διακοπή κυκλοφορίας στον Προαστιακό – Ταλαιπωρία για 145 επιβάτες Εκλογές στη Ρωσία – Προς άνετη νίκη το κόμμα Πούτιν: 57,5% δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Γερμανία: Η Αριστερά στο Βερολίνο ύψωσε τείχος στους φασίστες του AfD Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Συντονιστικών Επιτροπών της ΕΛ.ΑΣ ανά περιφέρεια Γερμανία: Η Βάιντελ καλεί τη CDU να εγκαταλείψει το «τείχος προστασίας» απέναντι στην AfD Καρυστιανού: Υπερασπίστηκε και τον πολιτισμό και την “κβαντική ιατρική”
Filathlos.gr

Ο Μόιζε Κεν στον δρόμο της ΑΕΚ!

Η Κόμο ενισχύει την επιθετική της γραμμή ενόψει της συμμετοχής της στο Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ. Ήδη στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο Τάσος Δουβίκας που έχει σκοράρει και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Serie A, όμως, η ιταλική ομάδα αποκτά κι άλλον επιθετικό.
Συγκεκριμένα, η Φιορεντίνα έχει δώσει το “οκ” στον Μόιζε Κεν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Κόμο και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Την περασμένη σεζόν ο Κεν κατέγραψε οκτώ τέρματα σε 26 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Έβερτον, Παρί Σεν Ζερμέν και Ελλάς Βερόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...