Τελευταία νέα
«Γαλάζιες» παραδοχές για «25% και καλά θα είμαστε…» Αρνητική εξέλιξη το τουρκολυβικό μνημόνιο: Οι καθηγητές Π. Ιωακειμίδης και Σ. Ρούσσος σχολιάζουν Μουσικό Σχολείο Ιλίου: Βίντεο αλληλεγγύης στους μαθητές της Γαλλίας – «Να σπουδάσουμε ή να επιβιώσουμε;» Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Οκτωβρίου Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ: Καταγγέλει την Τουρκία για τραμπουκισμό κατά Ελλάδας και Κύπρου Βασίλης Οικονόμου: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λαυρεωτική Υπόκλιση της Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάντσεστερ Σίτι Eurocup: Ο Άρης «εξαφάνισε» τη Ρόστοκ μέσα στην έδρα της Το WWF για την «ειδική μεταχείριση» των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ Ο Δούκας στο Σύνταγμα: Είμαστε δίπλα σε μαθητές και δασκάλους, στηρίζουμε το δικαίωμα στη μάθηση [βίντεο] Ο Τραμπ περιμένει από τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία, «αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα»
Efsyn.gr

Φωτιά στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας – Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κρυσταλλοπηγή, του δήμου Πρεσπών Φλώρινας.
Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, γεγονός που καθιστά το έργο της κατάσβεσης δύσκολο.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής, που τους καλούσε να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 20 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου της 8ηςΕΜΟΔΕ και 6 οχήματα. Νωρίτερα επιχειρούσαν δύο αεροσκάφη, αλλά καθηλώθηκαν λόγω νύχτας.
«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κρυσταλλοπηγή της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...