Τελευταία νέα
Άνετη φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» [βίντεο] Moody’s: Διατήρησε σταθερό το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας, αναβάθμισε την προοπτική της ΗΠΑ: «Αθώος» δήλωσε πράκτορας της ICE που πυροβόλησε μετανάστη και μετά ισχυρίστηκε πως το θύμα του επιτέθηκε Ο οίκος Scope Ratings αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου που έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη να της πει «ευχαριστώ» Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου – Συμφωνία για υπογραφή Κοινού Προγράμματος Δράσης 2027-2029 Δημήτρης Ρέππας για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η πρώτη συνάντηση στο σπίτι της Μελίνας Μερκούρη και η ατάκα για τη νεολαία Euroleague: Η Ρεάλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup Η Μάιλι Σάιρους απέδωσε φόρο τιμής στη νονά της Ντόλι Πάρτον Πρόεδρος Ερντογάν: “Θέλουμε τον “αιώνα της Τουρκίας”  – “Θέλουμε άνετη κι ειρηνική ζωή” – “Προχωράμε τα μεγάλα έργα” ΗΠΑ: Ο Τραμπ μπλοκάρει CNN, MS Now και Politico από τον Λευκό Οίκο Γιατί η Ευρώπη απουσιάζει από τη μεγάλη συζήτηση για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης
Filathlos.gr

Λιόλιος για την προεδρία στον Προμηθέα: «Είχα το δικαίωμα να είμαι, αλλά…»

O πρόεδρος της ΕΟΚ, Bαγγέλης Λιόλιος, παραχώρησε απολογιστική-προγραμματική συνέντευξη, όπου και μίλησε για τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας επί των ημερών του, καθώς και το τί είναι προγραμματισμένο να συμβεί στη συνέχεια της θητείας του.
Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη παρουσία του ως πρόεδρος στην ομάδα του Προμηθέα.
Αναλυτικά:
“Θα σας το πω όσο πιο κωδικοποιημένα μπορώ. Έχω εκλεγεί από τα σωματεία. Ο τρόπος της εκλογής μου, όπως και για τα μέλη του Δ.Σ., είναι συγκεκριμένος, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Από σωματεία προερχόμαστε όλοι.
Γι’ αυτό λοιπόν δίνει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να είσαι πρόεδρος της ΕΟΚ ή μέλος του Δ.Σ. και παράλληλα να είσαι και σε ένα σωματείο σαν μέτοχος. Έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό. Δεν μου το απαγορεύει κανείς.
Ήταν επιλογή μου να είμαι πρόεδρος στον Προμηθέα και να έχω μετοχές στον Προμηθέα. Ήταν επιλογή μου, γιατί κατάλαβα ότι πηγαίνοντας ως πρόεδρος της ΕΟΚ κάπου, ότι ο Προμηθέας ήταν πάντα το παιδί μου, αλλά ενηλικιώνεται και πρέπει να μεγαλώσει.
Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι συνέβη εκεί. Αλλά εγώ είχα άλλο στόχο. Βοηθώντας τον Προμηθέα, βοήθησα και τις άλλες ομάδες να μεγαλώσουν. Πιστεύετε ότι όλα τα εθνικά πρωταθλήματα έγιναν δια μαγείας; Από το πρωί έως και το βράδυ ασχολιόμουν με όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες για να εξελιχθούν”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...