Τελευταία νέα
Κουτεντάκης: «Γιατί να μην επιστρέψει στην κοινωνία μέρος των έκτακτων κερδών των διυλιστηρίων;» ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα στην κυβέρνηση για την υπόθεση Τριαντόπουλου Τριαντόπουλος μετά την παραπομπή του: Δεν θα συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Διαφωνώ με το πόρισμα ΠΑΣΟΚ: Ονόματα υποψηφίων βουλευτών σε Αττική και Θεσσαλονίκη Σλοβακία: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε σχολείο – Νεκρή μία 61χρονη εκπαιδευτικός, δύο τραυματίες Τριαντόπουλος: «Θα αποδειχθεί η αθωότητα μου – Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής» Γερμανία: Καλπάζει η Ακροδεξιά, συκοφαντούν την Αριστερά «Δεν θα συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στη Μαγνησία», δήλωσε ο Τριαντόπουλος μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για το μπάζωμα στα Τέμπη Μεταναστευτικό: Το σχέδιο πέντε σημείων της Κομισιόν για τις μαζικές παράνομες αφίξεις Αλέξης Τσίπρας: Τα 10 εργαλεία για ταχεία ανάπτυξη της χώρας – Τα μέτρα για την ακρίβεια στα καύσιμα Α. Τσίπρας για τον θάνατο 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο: Να αναρωτηθούμε και τι δεν έγινε νωρίτερα Τριαντόπουλος: Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου-Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Filathlos.gr

Ανακοίνωσε τον Διαμαντάκο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Έκανε και επίσημα το μπαμ η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, η ομάδα της Καρδίτσας επισημοποίησε την απόκτησή του, προχωρώντας σε μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.
Η ανακοίνωση:
«Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενισχύει την επιθετική της γραμμή με τον Δημήτρη Διαμαντάκο. Ο Έλληνας σέντερ φορ επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες από πέντε διαφορετικές χώρες.
Ο Διαμαντάκος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες του Πανιωνίου, του Άρη και του Εργοτέλη. Το 2015 άνοιξε το κεφάλαιο του εξωτερικού: στην Γερμανία φόρεσε τις φανέλες της Καρλσρούης, της Μπόχουμ και της Ζανκτ Πάουλι. Ακολούθησαν η Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία, η Άσντοντ στο Ισραήλ, η Κεράλα Μπλάστερς και η Ίστ Μπενγκάλ στην Ινδία, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.
Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1993, ο Διαμαντάκος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και έχει ύψος 1.84 μ. Η έλευσή του στην Καρδίτσα σηματοδοτεί την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2015.
Δημήτρη, καλώς ήρθες στην Αναγέννηση Καρδίτσας!»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...