Τελευταία νέα
Βουλή: Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για την υπόθεση Γκιλφόιλ – «Σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο της πρεσβείας» Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση έχει εκτεθεί πολιτικά με την αποπομπή Γκίλφοϊλ Καθηγητές γερμανικών καταγγέλλουν ελλείψεις και κενά: «Ακόμη και μήνες μέχρι να τοποθετηθεί εκπαιδευτικός» Κυκλοφορεί διπλό άλμπουμ από ιστορικό live του Νίκου Παπάζογλου Ν. Παπαθανάσης: 9 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου κτιρίου Ογκολογικής Μονάδας-Κλινικών στο Παναρκαδικό ΓΝ Χανιά: Ξεκίνησε η δίκη για τη βιομηχανία εμπορίας βρεφών και ωαρίων – Στο εδώλιο 33 κατηγορούμενοι Γρεβενά: Σύλληψη ιερέα για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος της πρώην συντρόφου του Το φάντασμα της Ντοβίλ Κυψέλη: όταν το Δημόσιο… κοιμάται Η ήττα έχει ήδη αρχίσει To ”αόρατο μνημόνιο΄΄ του Αλ.Τσίπρα Τέμπη-Πάνος Ρούτσι: Καταγγελία στη δίκη για απόπειρα χρηματισμού
Efsyn.gr

H Helleniq Energy δίνει έκπτωση 20 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης

Στα 20 λεπτά ανά λίτρο διαμορφώνεται η έκπτωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που ανακοίνωσε σήμερα η HELLENiQ ENERGY, ενόψει της διάθεσης του καυσίμου από αύριο Πέμπτη στην αγορά.
Η τελική τιμή καταναλωτή θα διαμορφωθεί μετά την αφαίρεση της έκπτωσης αυτής και των κρατικών επιδοτήσεων που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα. Σε ισχύ παραμένουν επίσης οι εκπτώσεις στο ντίζελ κίνησης και την αμόλυβδη.
Αναλυτικά η HELLENiQ ENERGY ανακοίνωσε τα εξής:
«Η HELLENiQ ENERGY, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά καυσίμων, ανακοινώνει ότι, με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης προσφέρει έκτακτη έκπτωση στις πωλήσεις προς όλες τις εταιρείες Εμπορίας.
Η ειδική έκτακτη έκπτωση στο πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι 16 λεπτά ανά λίτρο, ποσό που αναλογεί σε μείωση της τιμής στην αντλία κατά 20 λεπτά συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Παράλληλα, παραμένει σε ισχύ η έκτακτη έκπτωση των 4 λεπτών ανά λίτρο, (δηλ. μείωση τιμής 5 λεπτά με ΦΠΑ) για το πετρέλαιο κίνησης, που ήδη εφαρμόζεται από τις 14 Ιουλίου.
Για την αμόλυβδη 95 οκτανίων, η έκπτωση των 8 λεπτών ανά λίτρο (δηλ. μείωση τιμής στην αντλία 10 λεπτών ανά λίτρο, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), θα διατηρηθεί μέχρι και αυτή την Παρασκευή, 16/10/2026.
Οι εκπτώσεις αυτές είναι επιπλέον τυχόν επιδοτήσεων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Το συνολικό πακέτο μέτρων εκπτωτικής πολιτικής, αφορά αποκλειστικά τα καύσιμα που προορίζονται για κατανάλωση στην εσωτερική αγορά και αποτελεί τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο για την μεταφορά των μειώσεων σε όλους τους καταναλωτές. Η έκτακτη έκπτωση θα εμφανίζεται σε ξεχωριστό πεδίο στα τιμολόγια που εκδίδονται».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...