Τελευταία νέα
Πυρά Παπασταύρου σε Φάμελλο:Μιλάτε για Κράτος Δικαίου,που αφαιρέσατε πέντε χρόνια από τη ζωή μου Έντονες κυβερνητικές αντιδράσεις στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εργασία τεσσάρων ημερών Στον Κυμπουρόπουλο τα ηνία της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις» Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας»
Newsauto.gr

MotoGP: Δείτε σπάνιες συνομιλίες μέσα από το γκαράζ της Ducati στο Τέξας (+video)

Στο 3ο επεισόδιο του Inside Ducati Lenovo Team βλέπουμε τα πάνω και τα κάτω ενός δύσκολου τριημέρου MotoGP.

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες του ημερολογίου, το «Texan Rodeo» στην πίστα COTA, αποδείχτηκε πολύ απαιτητικό για την αγωνιστική ομάδα της Ducati στο MotoGP.

Η αποστολή της Ducati Lenovo Team έφτασε στις ΗΠΑ με… διεθνή διάθεση, ερχόμενη απευθείας από τη Βραζιλία, σε ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα που συνδύαζε υποχρεώσεις και στιγμές χαλάρωσης. Το καθιερωμένο golf night με την οικογένεια της Monster Energy έδωσε τον τόνο, ενώ τα φώτα στράφηκαν και στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Ducati Superleggera V4 Centenario.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το θέαμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Ο Πέκο Μπανάια κατέκτησε τη 2η θέση στο Sprint, επιστρέφοντας μετά από καιρό στις επιτυχίες. Ωστόσο, το τριήμερο είχε και ανατροπές. Μια δυνατή πτώση του Μαρκ Μάρκεθ στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής έφερε ανησυχία, πριν ο Ισπανός ανακάμψει εντυπωσιακά, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο αργότερα μέσα στην ημέρα.

Η Κυριακή επιφύλασσε μία ακόμη δυναμική εμφάνιση, με τον Μάρκεθ να πραγματοποιεί μεγάλη αντεπίθεση και να τερματίζει εντός της πρώτης πεντάδας, παρά το γεγονός ότι είχε να εκτίσει Ποινή Μεγάλου Γύρου.

Όλα τα παρασκήνια και οι αθέατες στιγμές της ομάδας αποκαλύπτονται μέσα από τη δεύτερη σεζόν της σειράς INSIDE Ducati Lenovo Team.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Το Multistrada V4 Voyagers επιστρέφει για τα 100 χρόνια Ducati

Νέο adventure παπί στην Έκθεση Μοτοσικλέτας από την Thrust

Η Yamaha Tenere World Raid στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...