Τελευταία νέα
Η σημασία της δημόσιας δωρεάν παιδείας στην Ελλάδα, στον απόηχο των δηλώσεων Γαβρόγλου Δημοσκόπηση Marc: Ανοδος Ε.Λ.Α.Σ. 0,8% και ΝΔ 0,6% – Την πρωτιά δίνουν οι ηλικιωμένοι Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ μιλά για πολιτική γενοκτονία από τις ΗΠΑ Γάζα: Εγκρίθηκε από το Ισραήλ η είσοδος «Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης» στη Λωρίδα Ρωσία: Πέντε Βόσνιοι ορειβάτες πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν στο βουνό Ελμπρούς της οροσειράς του Καυκάσου Στην Αθήνα ο τρίτος γύρος των συνομιλιών Ελλάδας και Λιβύης για τις θαλάσσιες ζώνες Φρίκη στην Ιρλανδία: Εντοπίστηκαν 22 νέες σοροί βρεφών στο διαβόητο ίδρυμα του Τουαμ Οποιο διαγωνισμό κι΄ αν ψάξεις θα βρεις σκάνδαλο: Ποιες υποθέσεις ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία Δημοσκόπηση Marc αναλυτικά: Αντικυβερνητική δυσαρέσκεια σε μεσήλικες και νέους – Μακρινό το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας Επίδομα Παιδιού Α21: Καταβάλλεται η τρίτη δόση – Πώς συνδέεται η πληρωμή με τις απουσίες του παιδιού από το σχολείο Δύο τουρίστες από τη Βουλγαρία ανασύρθηκαν νεκροί σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης ΕΛ.Α.Σ: «Η στοχοποίηση των Σπουδών Φύλου αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση της επιστήμης και της δημοκρατίας»
Filathlos.gr

Super League: Ώρα απόφασης και για την αναδιάρθρωση

Εντός της ημέρας (15/7) αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για το αν η Super League θα αυξηθεί από 14 σε 16 ομάδες, μετά το σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής.
Για να εγκριθεί η συγκεκριμένη πρόταση απαιτούνται 11 θετικές ψήφοι επί συνόλου των 14 ομάδων, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, ΑΕΚ, Βόλος, Ατρόμητος, Άρης και ΟΦΗ εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων, επιθυμώντας να διατηρηθεί το υφιστάμενο φορμάτ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...