Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Κανονικά η συνεδρίαση της ΚΕ το Σάββατο – Δηλώσεις Κουβέλη Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μια ανήλικη σε κρίσιμη κατάσταση Στον Άρειο Πάγο ο Στ. Κασσελάκης για την ανατίναξη εκσκαφέων στην Πτολεμαΐδα Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Στην Ευελπίδων ο 76χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό [βίντεο] Κρεμλίνο: Σε επαφή με την Τουρκία για τους S-400, «εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα» Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τη 13η σύνταξη: «Καταθέστε πρόταση νόμου και ας την κοστολογήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» Παππάς: “Δεν γίνεται αποδεκτή η αυτοδιάλυση του ΣΥΡΙΖΑ” Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση συνομιλεί μόνο με τα ολιγοπώλια της αγοράς Επταπύργιο Θεσσαλονίκης: Αντιδράσεις για τα δείπνα του ΟΔΑΠ στον «ιστορικό τόπο μαρτυρίου» Κιλκίς: Σύλληψη 42χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στην Ξηρόβρυση Δεν αποδέχεται την βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ o Χ. Σπίρτζης  Παπασταύρου: Οικοδομούμε τον Κάθετο Διάδρομο με τη συμμετοχή όλων των χωρών της περιοχής
Efsyn.gr

Η ανακοίνωση της Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση από Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ryanair για το περιστατικό σε πτήση της από τη Θεσσαλονίκη προς το Μέμινγκεν της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έσπασε παράθυρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί επιβάτης και το αεροσκάφος να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Μεταξύ άλλων, η αεροπορική εταιρεία σημειώνει ότι αποκολλήθηκε ένα παράθυρο, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και ο επιβάτης έλαβε ιατρική βοήθεια. Προσθέτει δε ότι άλλο αεροσκάφος μετέφερε τους επιβάτες στον προορισμό τους, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για τα αίτια του συμβάντος.
Η ανακοίνωση της Ryanair:
«Πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη προς το Μέμινγκεν, το πρωί της Παρασκευής (10 Ιουλίου), επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά την απογείωση, όταν ένα παράθυρο επιβάτη αποκολλήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες επέστρεψαν στον τερματικό σταθμό. Ένας επιβάτης ζήτησε και έλαβε ιατρική βοήθεια στο έδαφος, στη Θεσσαλονίκη.
Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση, διατέθηκε αεροσκάφος αντικατάστασης για τη μεταφορά των επιβατών στο Μέμινγκεν, το οποίο αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στις 9:35 τοπική ώρα σήμερα το πρωί».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...