Τελευταία νέα
Εκτοξεύεται η τιμή της φέτας: Εκτιμήσεις πως θα ανεβεί μέχρι και 4 ευρώ το κιλό Πρωτοβουλία κατά των Γυναικοκτονιών: Δολοφονήθηκε η Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα – Να μπει ο όρος γυναικοκτονία στον ποινικό κώδικα Νέος συναγερμός για τα καύσιμα: Έκλεισε το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας μετά από ουκρανική επίθεση – Ο Τραμπ πιέζει για λύση Social media και ακροδεξιά προπαγάνδα: Πιο επιθετικοί οι νεοναζί με… TikTok Εκλογές στη Ρωσία: Ιστορικό ρεκόρ εδρών για το κόμμα Πούτιν – Για «επίφαση δημοκρατίας» μιλά η Δύση Σκοτεινιάζει στο νησί; Η Φολέγανδρος και η λαίλαπα του ανεξέλεγκτου τουρισμού Το ΚΚΕ για τα καύσιμα: Οι «παρεμβάσεις» της κυβέρνησης προστατεύουν τα κέρδη των ομίλων “Χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς”: Η ατάκα Φαραντούρη στην Σδούκου που άναψε φωτιές-Σφοδρές αντιδράσεις, ζητούν αποπομπή του Πορεία για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας: «Οι ζωές μας έχουν αξία» [εικόνες] Ηρώ Διώτη: O Ζακ δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η ζωή του δεν θα μείνει χωρίς δικαίωση Δημοσκόπηση GPO: Καραμανλής, Μητσοτάκης, Σαμαράς – Ποιος εκφράζει περισσότερο τις αξίες της Ν.Δ. Αποστολάκη διαψεύδει Μητσοτάκη: Η ΕΕ δεν απαγορεύει τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, θέτει μόνο όρια
Rednews.gr

Η κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού

Με δύο αναγκαστικές αλλαγές και προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λέουβεν, όμως η προσοχή στράφηκε στους τραυματισμούς των Κλέιτον και Ντάνι Γκαρθία.

Ο πρώτος άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Κλέιτον, ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 6ο λεπτό, αισθανόμενος ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Τη θέση του πήρε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, με την αλλαγή να κρίνεται επιβεβλημένη από το ιατρικό επιτελείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 10 έως 15 ημερών από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα χάσει σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά, προκειμένου να καθοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο χρόνος επιστροφής του.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος αποχώρησε στο 54ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Σιπιόνι. Ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις είναι καθησυχαστικές, καθώς ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου δεν εμπνέει ανησυχία και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς νωρίτερα από τον Κλέιτον.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...