Τελευταία νέα
ΔΕΘ: “Κλειδώνουν” τη Δευτέρα το μέτρο ή μέτρα έκπληξη-Υπουργικό για πακέτο έως 2 δισ. Μετρό Θεσσαλονίκης: Άλλαξαν σταθμό εγκαινίων για να αποφύγουν τη λαϊκή οργή Τέχνη στον δημόσιο χώρο: Το άγαλμα που διχάζει το Λαύριο Πετρέλαιο: Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι τιμές – Μόλις επτά πλοία πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ Δικαστικό φρένο σε 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο – Μόνο με πολιτική απόφαση η επαναφορά τους Ποιος σας έδωσε το mail μου κύριε Σπανάκη; Δυτική Όχθη: Διεθνής αντίδραση κατά του Ισραήλ για τους εποικισμούς – «Να αποσύρει αμέσως το σχέδιο» Θεσπρωτία: 78χρονος έχασε 300.000 ευρώ – Πίστευε ότι έκανε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα Ρεζερβέ αμμουδιά τέλος Στάθης Παρχαρίδης (1967-2026): Πέθανε ένας σπουδαίος εκπρόσωπος της ποντιακής παράδοσης Τούτες τις μέρες το έχει δει Αϊζενχάουερ Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο – Νέα μομφή στην «επιτυχημένη» πολιτική του Μητσοτάκη
Rednews.gr

Μεντιλίμπαρ: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, κάναμε πολλά δώρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός πληγώθηκε από τα πολλά λάθη του και μοιραία ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερος σε μεγάλα διαστήματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ

«Σήμερα το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα πιο απλά που έχουμε παίξει σε αυτό το γήπεδο. Φαινόταν ότι θα προηγηθούμε και είχαμε τον έλεγχο, ωστόσο το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, φαινόταν ότι κερδίσουμε, κρίνοντας από την εικόνα του αγώνα, αλλά χαρίσαμε δύο ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, που τις μετέτρεψε σε γκολ. Όταν χαρίζεις ευκαιρίες σε μια καλή ομάδα, θα σε τιμωρήσει.

Φεύγουμε με την εντύπωση ότι κάναμε ένα παιχνίδι, φτιαγμένο για να κερδίσουμε, όμως όταν κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, πληρώνονται».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αδικήσει τον εαυτό του τη φετινή σεζόν: «Θα μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι αυτή τη στιγμή, θα σταθούμε σε αυτό το γεγονός, ότι παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά χαρίσαμε το παιχνίδι με τα λάθη μας».

Για το αν έχει στο μυαλό του ότι ο στόχος πλέον είναι η δεύτερη θέση: «Ας περάσει το σημερινό βράδυ, δεν μπορούμε να σκεφτούμε από τώρα την ευρωπαϊκή μας πορεία, είμαστε ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης θέλει να τερματίσει στη δεύτερη θέση, ας μείνουμε στον σημερινό αγώνα και μετά θα σκεφτούμε τη συνέχεια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...