Τελευταία νέα
ΟΣΔΕ: Αδικαιολόγητος αποκλεισμός σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες – Τι συμβαίνει; Απόκοσμες εικόνες στις Κυκλάδες από θαλάσσια ομίχλη – Τι είναι το φαινόμενο sea smoke που κάλυψε το Αιγαίο [βίντεο] Στο τραπέζι η μεταφορά των Patriot από Κάρπαθο σε Σούδα Υπουργείο Οικονομικών για την πρόωρη αποπληρωμή χρέους: Ωφελεί τους πολίτες – Η αντιπολίτευση μεμψιμοιρεί Nέοι στη βασική ομάδα: από το σκάκι στο ποδόσφαιρο Θεοδωρικάκος: «Αρνητικός ο πληθωρισμός τροφίμων τον Ιούλιο – Δεν εφησυχάζουμε» Φωτιά σε ταχύπλοο στο Πόρτο Ράφτη – Καλά στην υγεία του ο μοναδικός επιβαίνων Ενοίκια-φωτιά, φοιτητές σε απόγνωση – Πανάκριβα και τα παλιά σπίτια Παππάς κατά ΝΔ: Να μην προχωρήσει η αποπληρωμή φθηνού χρέους – Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις Έξαρση γαστρεντερίτιδας στη Ρόδο – Έως και 50 περιστατικά κάθε μέρα στα επείγοντα Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική έχει νόημα όταν αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων» Πρόωρη αποπληρωμή χρέους: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων
Efsyn.gr

Πάπας Λέων: Με απρόβλεπτο ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Ισπανία – Γιατί επιστρέφει με το αεροπλάνο του βασιλιά της Ισπανίας

Με ένα απρόβλεπτο συμβάν της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πάπα Λέοντα στην Ισπανία.
Όταν ο ποντίφικας, οι συνεργάτες του και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα έπρεπε να τους μεταφέρει από την Τενερίφη στη Ρώμη, προέκυψε τεχνικό πρόβλημα.
Αρχικά ο πάπας και στη συνέχεια οι συνεργάτες του, κατέβηκαν από το αεροπλάνο και κατευθύνθηκαν στην «αίθουσα vip» του αεροδρομίου.
Έπειτα από λίγο, διαπιστώθηκε ότι για την αποκατάσταση της βλάβης θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος. Ζητήθηκε να αποβιβαστούν και από τους δημοσιογράφους και ο βασιλιάς Φελίπε, παραχώρησε το «Φάλκον» με το οποίο είχε ταξιδέψει ο ίδιος, στον ποντίφικα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει άμεσα το ταξίδι επιστροφής του στην Αιώνια Πόλη.
Ο πάπας Λέων, ο πρωθυπουργός του Βατικανού καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν και αρκετοί άλλοι υψηλόβαθμοι κληρικοί αναχώρησαν πριν από λίγο από την Τενερίφη και αναμένεται να φτάσουν στη Ρώμη γύρω στις 11 το βράδυ, τοπική ώρα.
Οι απεσταλμένοι οι οποίοι συνόδευσαν τον πάπα Πρέβοστ στο ταξίδι του αυτό, πρόκειται να επιβιβαστούν σε λίγο, σε αεροσκάφος της ισπανικής αεροπορικής εταιρίας Iberia.
Η απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη θα οδηγήσει, αναγκαστικά, σε ακύρωση ή τουλάχιστο σε αναβολή της συνομιλίας με τους δημοσιογράφους που ο κάθε ποντίφικας πραγματοποιεί, παραδοσιακά, κατά την πτήση επιστροφής από κάθε ταξίδι στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...