Τελευταία νέα
Χιροσίμα – Ναγκασάκι: Ένα έγκλημα όχι τόσο μακρινό Τι απαντά η Πυροσβεστική στο δημοσίευμα – καταγγελία πως δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες στη Δυτική Αττική Αρχιστράτηγου των ΗΠΑ στον Trump: «Οι βόμβες δεν αρκούν, το Ιράν θα σαρώσει τον Περσικό» ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου ανοίγει το παιχνίδι – Κοτζιάς, Σταθάκης και ιστορικά στελέχη στο κάδρο Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar – Προσήχθησαν οι γονείς και ο ιδιοκτήτης Νέα «έξοδος» με αιχμές από το κόμμα Καρυστιανού: «Γίναμε μάρτυρες μιας εσωτερικής μετάλλαξης» ΚΚΕ: Πλήγμα στη λογική των «ισχυρών συμμαχιών», η συμφωνία Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας Αλέξης Τσίπρας: Η στρατηγική για νέο δημοσκοπικό άλμα από το Φθινόπωρο Σκάνδαλα εκατοµµυρίων σε σίτιση µεταναστών και κονδύλια ανεργίας Ιράν: Η συμφωνία για το Ορμούζ είναι προ των πυλών, όμως η Τεχεράνη βάζει όρους στις ΗΠΑ για να ανοίξει τα Στενά Ο Ατταλος Γ΄ και η πολιτική κληρονομιά του Νέα ρήξη στο κόμμα Καρυστιανού: Αποχώρηση με καταγγελίες για «αυθαιρεσία», «φίμωση» και «κλειστή κάστα» από τον Μπρουτζάκη
Basket.gr

Πανελλήνιο Κορασίδων: Παναθηναϊκός-Προμηθέας 78-55(pics)

Τη δεύτερη νίκη στο 37ο Πανελλήνιο Κορασίδων, που συνεχίζεται στη Γέφυρα, πέτυχε ο Παναθηναϊκός καθώς κέρδισε τον Προμηθέα Πάτρας με 78-55.

Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές επιθέσεις ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το σε βάρος του 2-5 σε 12-5 με σερί 10-0 και σκόρερ τις Τουλούπη και Μηλιτσοπούλου. Η πίεση απέδωσε καρπούς για τις «πράσινες» που ξέφυγαν ακόμη περισσότερο καθώς ο Προμηθέας δύσκολα πετύχαινε καλάθι. Ετσι η πρώτη περίοδος τελείωσε με 21-8 για την Αθηναϊκή ομάδα.  

Το ίδιο εντυπωσιακά ξεκίνησαν και το δεύτερο δεκάλεπτο οι νικήτριες, με ένα νέο 10-0, αναγκάζοντας τον προπονητή των Αχαιών σε τάιμ-άουτ. Όμως το σκορ, συνέχιζε να ανεβαίνει με τη διαφορά να διατηρείται κοντά στους 20 πόντους μέχρι την ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ είχε μια διακύμανση μεταξύ 20-30 πόντων υπέρ της Αθηναϊκής ομάδας, όμως το επιμέρους αποτέλεσμα ήταν στο 21-20 δείγμα της προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτριες του Προμηθέα.

Στα μέσα της τελευταίας περιόδου η ομάδα της Πάτρας μείωσε σε 68-51 με την Λουζιώτη, αλλά δεν της απέμεινε χρόνος για να πετύχει κάτι καλύτερο. Ετσι το «τριφύλλι» πανηγύρισε μια ακόμη επιτυχία στη διοργάνωση.

Διαιτητές: Σελεβός-Αυγερινός-Καραούλας

Δεκάλεπτα: 21-8, 41-18, 62-38, 78-55

Παναθηναϊκός (Μαντζιώρης): Σεφερλή 13(1), Γαβριήλ, Μηλιτσοπούλου 12(1), Τουλούπη 19, Φωτοπούλου, Παπαευθυμίου 5(1), Πανέρη 5(1), Μπερμπεράι 12, Κανελλοπούλου 2, Τριανταφυλλίδη Αν. 10, Ρουτζούνη, Τριανταφυλλίδη Αλ.

Προμηθέας Πάτρας (Σκάλτσας-Κακαφώνης): Λουζιώτη 20(2), Σβερκούνου, Φωτεινάκη, Θανασούλια, Συρμακέση 19(1), Σπίνου 4, Παπαθανασίου 2, Γούση 6,  Γούμπουρου 4.  

Δείτε το στατιστικό του αγώνα εδώ

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα εδώ
Το άρθρο Πανελλήνιο Κορασίδων: Παναθηναϊκός-Προμηθέας 78-55(pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...