Ο Τόμι Πολ γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να προβληματίσει τον Ισπανό και να διεκδικήσει την τρίτη νίκη της καριέρας του στα μεταξύ τους παιχνίδια.
«Είναι τρελό που θα παίξω ξανά απέναντι στον Κάρλος. Θα έλεγα ότι είναι ο τενίστας που έχω αντιμετωπίσει τις περισσότερες φορές από όλους στο Tour. Έχουμε δώσει μεγάλες μάχες. Τόσο εκείνος όσο και ο Σίνερ είναι οι μεγάλοι κυρίαρχοι και η μεγάλη πρόκληση για τους υπόλοιπους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να παίξω το γήπεδο το καλύτερό μου τένις, επειδή ξέρω ότι θα το χρειαστώ για να τον νικήσω».
Ο Ισπανός προηγείται πλέον με 6-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και έχει επικρατήσει στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους, με πιο πρόσφατη τη φετινή αναμέτρησή τους στη Μελβούρνη.
«Αρνούμαι να μπω σε ένα γήπεδο πιστεύοντας ότι δεν μπορώ να κερδίσω κάποιον αντίπαλο. Πάντα μπαίνω με τη νοοτροπία ότι έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω. Υποθέτω ότι θα παίξουμε στο Arthur Ashe και ίσως να είναι σε βραδινή αναμέτρηση. Ξέρω ότι ο κόσμος τον λατρεύει στη Νέα Υόρκη, αλλά ελπίζω να υποστηρίξουν εμένα».
Θυμίζουμε ότι ο νικητής από την αναμέτρηση θα παίξει απέναντι σε έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά και Μπεν Σέλτον για τα προημιτελικά του τουρνουά.
US OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Πολ για Αλκαράθ: «Θα παίξω το καλύτερό μου τένις» appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
