Τελευταία νέα
Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις» Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας» ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη: “Οι μάσκες έπεσαν” Μπακογιάννη: Άνοιξε ένας υγιής διάλογος – Δεν υπάρχουν αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν επιθυμεί να διαλυθούν οι σχηματισμοί, δεν βάζει τον στόχο της αναστολής και της διάλυσης …Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές» – Δηκτικό σχόλιο για Φαραντούρη
Newsauto.gr

Ράλλυ Κροατίας: Πλήρης ανατροπή με Κατσούτα νικητή! (+video)

Ο Τιερί Νεβίλ έκανε ένα μοιραίο λάθος στην Power Stage και ο Κατσούτα πήρε την δεύτερη φετινή του νίκη ανεβαίνοντας και στην κορυφή της βαθμολογίας! Πρώτη νίκη στην RC2 για την ιστορική Lancia.

Ο Τιερί Νεβίλ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το δώρο που του είχαν κάνει τα Toyota κατά τις προηγούμενες ημέρες, χάνοντας μια σχεδόν βέβαιη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Ο Βέλγος της Hyundai είχε κινηθεί συντηρητικά κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα του αγώνα και δεν προσπάθησε να κερδίσει τα Toyota για την Super Sunday. Όμως στην Power Stage ο πρωταθλητής του 2024 προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει ανεπανόρθωτα την εμπρός δεξιά ανάρτησή του.

Έτσι ο δεύτερος μέχρι εκείνο το σημείο Κατσούτα, πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και μπορεί πλέον να κάνει όνειρα τίτλου! Βλέπετε ο Ιάπωνας έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος για τον οποίον ο Τάκα δεν θα μπορούσε να παλέψει για τον φετινό τίτλο.

Στην δεύτερη θέση ο Σάιμι Πάγιαρι. Ο Φιλανδός ήταν αρκετά άτυχος στην Κροατία καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και τα μέσα της δεύτερης ημέρας. Ωστόσο το κλατάρισμά του στην 14η ειδική (ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σχεδόν σε όλα τα Yaris) τον περιόρισε στο τελευταίο σκαλί του βάθρου. Τρίτος ο Πάντον της Hyundai, ο τελευταίος οδηγός της κατηγορίας RC1 στην βαθμολογούμενη δεκάδα, με τον Νεοζηλανδό να παίρνει το 10ο podium της καριέρας του.

Super Sunday και Power Stage

Έπειτα από τις αναποδιές και τα λάθη των προηγούμενων ημερών, οι Έβανς και Σόλμπεργκ επικεντρώθηκαν στη συλλογή βαθμών από την Super Sunday και την Power Stage.

Σε ότι αφορά την Super Sunday, ο Σόλμπεργκ επικράτησε του Έβανς, παίρνοντας τους επιπλέον 5 βαθμούς. Ο Ουαλλός ήρθε δεύτρερος. Ο Σόλμπεργκ πήρε και την Power Stage. Έτσι ο Σουηδός φεύγει με 10 βαθμούς από την Κροατία. Μία διόλου άσχημη εξέλιξη για εκείνον εάν αναλογιστούμε ότι είχε τεθεί εκτός διεκδίκησης, ουσιαστικά, από την πρώτη ειδική.

Από την άλλη ο Έβανς ήρθε δεύτερος και στην Power Stage. Με τους 8 βαθμούς που πήρε σήμερα, ο Έβανς παρέμενε στην κορυφή του πρωταθλήματος μέχρι και την Power Stage. Αλλά το λάθος του Νεβίλ έδωσε στον Κατσούτα ακόμη 8 βαθμούς. Έτσι ο Ιάπωνας είναι πρώτος πλέον στην βαθμολογία με 81 βαθμούς! Ο Έβανς έχει 74 και ο Σόλμπεργκ 68.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΡάλλυ Μόντε Κάρλο: Ένα βήμα πριν τον θρίαμβο ο Σόλμπεργκ (+video)Ράλλυ Σουηδίας: Επικράτηση Έβανς (+video)Ράλλυ Κροατίας: Ο έλεγχος στον Νεβίλ (+video)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...