Τελευταία νέα
Nέοι στη βασική ομάδα: από το σκάκι στο ποδόσφαιρο Θεοδωρικάκος: «Αρνητικός ο πληθωρισμός τροφίμων τον Ιούλιο – Δεν εφησυχάζουμε» Φωτιά σε ταχύπλοο στο Πόρτο Ράφτη – Καλά στην υγεία του ο μοναδικός επιβαίνων Ενοίκια-φωτιά, φοιτητές σε απόγνωση – Πανάκριβα και τα παλιά σπίτια Παππάς κατά ΝΔ: Να μην προχωρήσει η αποπληρωμή φθηνού χρέους – Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις Έξαρση γαστρεντερίτιδας στη Ρόδο – Έως και 50 περιστατικά κάθε μέρα στα επείγοντα Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική έχει νόημα όταν αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων» Πρόωρη αποπληρωμή χρέους: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Σίφνος: Αυτοψία στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου – Στον Πειραιά οι σοροί για την ιατροδικαστική Η Αθήνα εξετάζει τη μεταφορά Patriot στη Σούδα υπό τον φόβο χτυπημάτων του Ιράν στην Ευρώπη «Πού πάνε τα 13 δισ.;» – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αναστολή της πρόωρης αποπληρωμής του χρέους Καλοκαίρια στην Αθήνα: «Παλιά πήγαινα στην Ικαρία, τώρα πάνε οι διακοπές – Δεν φτάνει η σύνταξη» [βίντεο]
Filathlos.gr

Σιάο: «Ξεκινάει μια νέα εποχή»

Ο Άρης αλλάζει εποχή, γυρίζει σελίδα και πλέον ο ουρανός είναι το ταβάνι του…
Η «κίτρινη» ΚΑΕ παρουσίασε τον Βασίλη Σπανούλη ως τον νέο προπονητή της ομάδας, με τον Ρίτσαρντ Σιάο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του.
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εποχή που μπαίνει πλέον η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίτσαρντ Σιάο:
«Είναι ενθουσιώδης μέρα. Έγινε πολλή δουλειά από το τέλος της σεζόν. Χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος του μπάσκετ της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πήγαμε βήμα-βήμα, με στόχο να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά.
Καθαρίσαμε από τα χρέη, βρήκαμε μεγάλες εμπορικές συμφωνίες, ο Νίκος (Ζήσης) δούλεψε σαν τρελός και είχαμε ένα πλάνο. Ξαφνικά προέκυψε η ευκαιρία μήπως μπορούσαμε να φέρουμε τον Βασίλη. Μιλούσαμε με τον Νίκο, δίναμε 5, 10 τοις εκατό πιθανότητες στην αρχή. Μιλήσαμε μαζί του και αποδέχτηκε το όραμά μας.
Είναι μια νέα εποχή που αρχίζει υπό τον Βασίλη στον Άρη. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε όσο πιο δυνατή ομάδα μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, στο EuroCup, ίσως ακόμη και στην Ευρωλίγκα. Ας υποδεχτούμε τον καλύτερο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...