Τελευταία νέα
«Σαφάρι» της Τροχαίας για τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα: 495 παραβάσεις σε 689 ελέγχους Προεόρτια κρίσης στις αγορές από τις τιμές του πετρελαίου και τις αυξήσεις στο ευρωπαϊκό φυσικό αέριο Μάριος Λώλος: Διασύρομαι ως βιαστής με μια ανώνυμη καταγγελία – Μόνος τρόπος αντιμετώπισης η δικαστική οδός Καμπανάκια μετά την αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ: Κινδύνους βλέπει η Λαγκάρντ, αναθεωρούνται οι προβλέψεις Φαραντούρης σε Φλωρίδη: Οι ένοπλες δυνάμεις εγγυητές της εδαφικής ακεραιότητας Ποίηση στο Πεδίον του Άρεως Φωτιά στην Πλατανιά Δράμας – Κινητοποιήθηκαν τέσσερα αεροσκάφη ΠΑΟΚ: Συμφώνησε κι έρχεται για την επίθεση ο Μπανζά Φεστιβάλ Βενετίας: Το ντοκιμαντέρ «NAZA» αποκάλυψε τις μυστικές μεθόδους σφαγής αμάχων στη Γάζα από το Ισραήλ Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού Απάτη σε βάρος του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου με deepfake βίντεο Γιώργος Μαζωνάκης: Ξανά στην ασφάλεια οι δύο γιατροί μετά τις έρευνες στην κλινική και την κατοικία τους
Tennis24.gr

Σφιόντεκ: «Από το 5-0 και μετά δεν λειτουργούσε τίποτα»

Η Ίγκα Σφιόντεκ αποχαιρέτησε το US Open στη φάση των «16», γνωρίζοντας μια οδυνηρή ήττα από την Κινγουέν Ζενγκ σε ένα παιχνίδι στο οποίο είδε να χάνει το προβάδισμα με 5-0 στο πρώτο σετ.
«Άρχισα να χάνω πάρα πολλά χτυπήματα, εκείνη άρχισε να παίζει καλύτερα και της επέτρεψα να επιστρέψει στον αγώνα. Αλλά, ειλικρινά, η συγκέντρωσή μου ήταν η ίδια όπως πάντα. Ήθελα να παίξω όπως παίζω πάντα. Απλώς από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να χάνω πάρα πολλά χτυπήματα, προσπάθησα να το περιορίσω, αλλά εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν λειτουργούσε πλέον. Ήξερα ότι θα είχα άλλη μία ευκαιρία και ήθελα να την εκμεταλλευτώ, αλλά τις έχασα όλες».
«Σήμερα δεν θα έλεγα ότι είχε να κάνει με τη νοοτροπία. Ήταν περισσότερο ότι άρχισα να κάνω λάθη, ξέρεις, σε εύκολες μπάλες, και η Κινγουέν σταμάτησε να κάνει λάθη. Προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο για μένα να παίζω εδώ όσο σε μια πιο αργή επιφάνεια, όπου η μπάλα αναπηδά λίγο ψηλότερα. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα παίξει λίγο καλύτερα, οπότε είναι κρίμα».
Η Σφιόντεκ υπογράμμισε ότι, με εξαίρεση τον τίτλο της στο US Open του 2022, η Νέα Υόρκη της έχει προσφέρει αρκετές δύσκολες στιγμές. «Όλα τα US Open εκτός από εκείνο του 2022 ήταν έτσι. Οπότε έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ήττες. Προφανώς δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πεις, αλλά στο τένις είσαι περισσότερο συνηθισμένος να χάνεις παρά να κερδίζεις. Οπότε δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να ανακάμψω από κάτι. Απλώς πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά πριν από τα επόμενα τουρνουά και θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για να παίξω καλό τένις. Εγώ θα επικεντρωθώ στο να εξελιχθώ και να αναπτύξω το παιχνίδι μου. Αυτό είναι όλο».
«Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο να πω. Απλώς συνέβη κι αυτό ήταν. Χτυπούσα άσχημα τις μπάλες. Δεν αισθανόμουν ότι είχα χώρο για να βρω καλύτερη αίσθηση. Δεν ξέρω. Έχασα πολλά χτυπήματα βρίσκοντας την μπάλα με το πλαίσιο της ρακέτας. Δεν χτυπούσα την μπάλα στο σωστό σημείο. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόσεις τα βασικά πράγματα του παιχνιδιού όταν δεν λειτουργούν».
US OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Σφιόντεκ: «Από το 5-0 και μετά δεν λειτουργούσε τίποτα» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...