Τελευταία νέα
Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο του Παρισιού: «Να δώσουμε προοδευτική απάντηση απέναντι στην Ακροδεξιά» Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας μέσα σε αυτοκίνητο Κοντονής κατά Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα: «Αν με προκαλέσει, θα τα πούμε αλλιώς» – Τι αποκάλυψε για τις συνομιλίες τους Ενταση Ελλάδας Τουρκίας: Εξέδωσε διπλή αντι -NAVTEX Πολεοδομία Κατερίνης: Τα «γρηγορόσημα», η άρνηση των κατηγοριών και οι δωροδοκίες σε χρήμα, έπιπλα, υπολογιστές Η επικίνδυνη «ναυμαχία NAVTEX»: Η Αθήνα και η αντίκρουση της Άγκυρας Κρίσιμο 48ωρο για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου-Επιστροφή του ερευνητικού “Abeille Marengo”-Σενάρια έντασης στο πεδίο Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο 46χρονος ένστολος βάζει φωτιά που προκαλεί την έκρηξη στη Γλυφάδα Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον ποινικό κώδικα του 2019: Αν το γνώριζα ουδέποτε θα τον στήριζα Τουρκική αντί-NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πρόγραμμα τηλεργασίας για 8.500 ανέργους σε 38 ορεινούς Δήμους Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών – Κατασχέθηκαν 15.000 ευρώ και ασήμι αξίας 43.000 ευρώ
Filathlos.gr

Το δεύτερο προπονητικό καμπ της ΕΙΟ για την Ανάπτυξη στα Οπτιμιστ

Με τη διοργάνωση του δεύτερου προπονητικού καμπ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» συνεχίζεται το πιλοτικό Εθνικό Πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για την Ανάπτυξη νέων αθλητών στην κλάση Οπτιμιστ.
Στο δεύτερο αυτό καμπ, που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, συμμετέχουν 8 αθλητές από τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, εκπροσωπώντας τρεις Ναυταθλητικούς ομίλους: τον Ναυτικό Όμιλο Κεφαλονιάς Ιθάκης, τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρέβεζας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων.
Οι νεαροί ιστιοπλόοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπονητικής εκπαίδευσης, υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου προπονητή Γιώργου Γιαβούρογλου.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τεχνική, τακτική, αγωνιστική και θεωρητική κατάρτιση, με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων και την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας της ΕΙΟ να δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε νέους ιστιοπλόους απ όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς και περιφερειακούς ομίλους, ενισχύοντας παράλληλα το έργο των προπονητών τους.
Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, προβλέπει συνολικά 18 προπονητικά καμπ και φιλοδοξεί να δημιουργήσει στέρεες βάσεις για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς Ελλήνων ιστιοπλόων, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032.
Με τη συνέχιση αυτής της πρωτοβουλίας, η ΕΙΟ επενδύει στο μέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας, προσφέροντας στους νέους αθλητές τη δυνατότητα να εξελιχθούν μέσα από οργανωμένη προπόνηση, αξιολόγηση και συστηματική υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...