Τελευταία νέα
Αλέξης Τσίπρας: Το όνομα που προτείνουν νέοι για το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού ΠΑΣΟΚ -Υποκλοπές: Προειδοποίηση για θεσμική εκτροπή στη συζήτηση για εξεταστική επιτροπή Καραχάλιος προς Καρυστιανού: «Μαρία, κορίτσι μου εδώ είμαι ηρέμησε» Υποκλοπές: Την Παρασκευή η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής Για να θυμόμαστε (3)…με ή χωρίς σχόλια γράφει ο Θ. Μαράκης Ζαχαράκη: Συνάντηση με τον πατριάρχη Αλεξανδρείας- Επίσκεψη στα ελληνικά σχολεία του Καϊρου «Μην διανοηθείτε να ευτελίσετε ξανά τη Βουλή» – Πυρά ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ με φόντο την Εξεταστική για υποκλοπές Ποινική δίωξη κυβερνήτη του Λιμενικού ζητά δικαστήριο – Βαριές κατηγορίες για εμβολισμό βάρκας προσφύγων το 2023 στη Χίο Μητσοτάκης: Σε ένα χρόνο ολοκληρώνεται η θητεία μας-Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν μας αφορά Σι – Πούτιν: «Ακλόνητος» ο χαρακτήρας των διμερών σχέσεων, διακήρυξη υπέρ του «πολυπολικού κόσμου» Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα για το όνομα του νέου κόμματος: «Ιθάκη, Πυξίδα ή… Λάουρα;» Μαρινάκης: Το νέο κόμμα Τσίπρα είναι ο “ΣΥΡΙΖΑ με άλλο ΑΦΜ”
Efsyn.gr

Φρουροί της Επανάστασης: «Ο πόλεμος θα επεκταθεί πέραν της Μέσης Ανατολής, αν υπάρξει νέα επίθεση»

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν υπόσχονται να επεκτείνουν τον πόλεμο «πέραν της περιοχής» της Μέσης Ανατολής, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ επιτεθούν εκ νέου κατά του Ιράν.
«Αν η επίθεση κατά του Ιράν επαναληφθεί, ο περιφερειακός πόλεμος θα επεκταθεί αυτήν την φορά πολύ πέραν της περιοχής και τα καταστροφικά μας πλήγματα θα σας συντρίψουν», προειδοποιούν οι Φρουροί σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα τους, το Sepah News.
Ο Τραμπ λέει ότι ανέβαλε επίθεση στο παρά πέντε
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι προχθές το βράδυ βρέθηκε «μία ώρα μακριά» από το να διατάξει νέο ολοκαύτωμα στο Ιράν και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο τον Περσικό Κόλπο βρέθηκε προχθές το βράδυ, κατά δήλωσή του, ο Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως είπε, ωστόσο, έκανε πίσω γιατί του το ζήτησαν οι Άραβες σύμμαχοί του και γιατί «η Τεχεράνη ζητά επίμονα μια συμφωνία». Ο ίδιος βέβαια παραμένει «αισιόδοξος» για μια συμφωνία, ενώ επέρριψε ευθύνες στους αντιπάλους του του Δημοκρατικού Κόμματος γιατί, όπως τόνισε, με την κριτική τους… «υπονομεύουν και διαταράσσουν» τις διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη!
Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε τις απειλές για νέες μαζικές επιδρομές, τονίζοντας πως «δεν αποκλείεται να χρειάζεται να τους καταφέρουμε ένα ακόμη πολύ ισχυρό πλήγμα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα, θα ξέρουμε πολύ σύντομα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...