Τελευταία νέα
Πολάκης: Καταγγελία για παράνομες εργασίες της ΔΕΗ στην Κοζάνη – «Λεηλασία δημόσιας περιουσίας δισεκατομμυρίων» Γεωργιάδης: “Πιθανότατα ΑΙ η φωτογραφία του ζεύγους σε προσωπική στιγμή- Δεν είμαι εγώ” Διαχείριση νοσοκομειακών αποβλήτων: Μετωπική σύγκρουση Γεωργιάδη–Σαλμά για το κόστος και τους όρους των διαγωνισμών Το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Τα εισοδήματα και τα ακίνητα που δήλωσε για το 2025 Πόθεν ‘Έσχες: Τι δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων: «Πολύ σοβαρή εξέλιξη η ύπαρξη ουκρανικού drone στο Ιόνιο Πέλαγος» Μιχαηλίδου: 10.000 αιτήσεις για τις “Νταντάδες της Γειτονιάς” Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Φάμελλος, Κουτσούμπας, Κωνσταντοπούλου, Τσίπρας και Κασσελάκης Πόθεν Έσχες-Άδωνις Γεωργιάδης: Δηλώνει οφειλές άνω των 482.000 ευρώ σε τραπεζικά ιδρύματα ΥΠΕΞ: «Θα υπάρξει αντίδραση της κυβέρνησης» για το θαλάσσιο drone στο Ιόνιο Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα: Τα δύο νέα ακίνητα στον Διόνυσο με γονική παροχή και το οικόπεδο στην Άρτα Σωκράτης Φάμελλος: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του
Filathlos.gr

Ρογκαβόπουλος: «Δυστυχώς το σουτ δεν μπήκε»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βαλένθια, γνώρισε την ήττα με 87-91 στο ΟΑΚΑ και πλέον έχει μπροστά του ακόμη μία ευκαιρία για να τελειώσει τη σειρά και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ένας από τους παίκτες που έδωσαν ώθηση στην αντεπίθεση των «πράσινων» στο φινάλε, μίλησε μετά το ματς για το άστοχο τρίποντο της ισοφάρισης, αλλά και για τα στοιχεία που κόστισαν στον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας φόργουορντ παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν άξιζε τη νίκη με βάση την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στάθηκε στην ανάγκη για καλύτερο ξεκίνημα στο Game 4 και έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της Παρασκευής.
Όσα δήλωσε:
«Δυστυχώς το σουτ δεν μπήκε. Short memory. Αυτή είναι η κατάσταση. Πάμε για την Παρασκευή. Ήθελα πολύ να το βάλω. Μόνο και μόνο που φτάσαμε εκεί ήταν ηρωικό. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε. Κάναμε τεράστια προσπάθεια, δεν ήταν αρκετή. Αν δεν ματσάρεις την ταχύτητα από το πρώτο λεπτό δεν κερδίζεις.
Μας έλειψε ο Ναν στο τέλος, να πάρει τα μεγάλα σουτ. Στη Βαλένθια μπήκανε τα κρίσιμα σουτ, απόψε δεν μπήκανε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το τελειώσουμε σήμερα. Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συνεπείς. Όχι να χάνουμε με 20 και να ξυπνήσουμε μετά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...