Τελευταία νέα
Κάτω Αχαΐα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον δεύτερο οδηγό – Θρήνος για την 46χρονη ΕΛΑΣ: Τουλάχιστον τέσσερις θεραπείες καρκίνου αποσύρθηκαν από το ΕΣΥ – «Η υγεία δεν είναι κόστος να συμπιεστεί» Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Ινδό ομόλογό του- Θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη ΕΛΑΣ: Άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο εκτός Ελλάδας – Αυτή είναι η περίφημη δημόσια Υγεία της κυβέρνησης Οι έξι αλυσίδες καφέ: Από τις γειτονιές της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου Τραγωδία στον Όλυμπο – Νεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε βαθιά χαράδρα 13 δισ. ευρώ στους δανειστές και θριαμβολογίες στο Μαξίμου – αλλά ποιος πληρώνει τελικά τον λογαριασμό της «επιτυχίας» Μητσοτάκη; Νίκος Παππάς με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»: «Καταρρέει ο μύθος της μείωσης φόρων από τη ΝΔ» Όλυμπος: Πτώση ορειβάτη σε δύσβατη χαράδρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ Ο Κώστας Καρπουχτσής στην «Εφ.Συν.»: Ανάπτυξη που φτάνει στην κοινωνία Κόντρα Γεωργιάδη – Ακρίτα για Μαντόνα: «Βρήκε λόγο να μιζεριάσει» – «Δεν είναι φυτεία του Νότου να μαζεύουμε βαμβάκι» Κώστας Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κυνήγησε ανελέητα το ελεύθερο επάγγελμα και τη μεσαία τάξη
Filathlos.gr

Ρογκαβόπουλος: «Δυστυχώς το σουτ δεν μπήκε»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βαλένθια, γνώρισε την ήττα με 87-91 στο ΟΑΚΑ και πλέον έχει μπροστά του ακόμη μία ευκαιρία για να τελειώσει τη σειρά και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ένας από τους παίκτες που έδωσαν ώθηση στην αντεπίθεση των «πράσινων» στο φινάλε, μίλησε μετά το ματς για το άστοχο τρίποντο της ισοφάρισης, αλλά και για τα στοιχεία που κόστισαν στον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας φόργουορντ παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν άξιζε τη νίκη με βάση την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στάθηκε στην ανάγκη για καλύτερο ξεκίνημα στο Game 4 και έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της Παρασκευής.
Όσα δήλωσε:
«Δυστυχώς το σουτ δεν μπήκε. Short memory. Αυτή είναι η κατάσταση. Πάμε για την Παρασκευή. Ήθελα πολύ να το βάλω. Μόνο και μόνο που φτάσαμε εκεί ήταν ηρωικό. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε. Κάναμε τεράστια προσπάθεια, δεν ήταν αρκετή. Αν δεν ματσάρεις την ταχύτητα από το πρώτο λεπτό δεν κερδίζεις.
Μας έλειψε ο Ναν στο τέλος, να πάρει τα μεγάλα σουτ. Στη Βαλένθια μπήκανε τα κρίσιμα σουτ, απόψε δεν μπήκανε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το τελειώσουμε σήμερα. Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συνεπείς. Όχι να χάνουμε με 20 και να ξυπνήσουμε μετά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...