Τελευταία νέα
Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι ΠΑΣΟΚ: «Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να λειτουργεί μόνο ως μηχανισμός αντίδρασης – Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους δείκτες επιλεκτικά για να κάνει αποτίμηση της πολιτικής της» Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια Ερντογάν: «Η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας» – Έκανε λόγο για τον «αιώνα της Τουρκίας» Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο 53χρονος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια για ενδοοικογενειακή απειλή Πυρκαγιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας: Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Οι τράπεζες μετέτρεψαν κάθε κίνηση σε χαράτσι με τη συνενοχή του Μαξίμου Την αλήθεια ρε… ΑΕΚ: Οπαδοί της Λέφσκι έρχονταν με… μαχαίρια και σουγιάδες για να δουν τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνες] Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θρηνεί για τη Ντόλι Πάρτον – «Έφυγε» ένα ίνδαλμά της
Kosmoslarissa.gr

H επιστήμη της πληροφορικής και της βιοπληροφορικής στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Ενημέρωση επαγγελματικού προσανατολισμού, για την επιστήμη της πληροφορικής και της βιοπληροφορικής πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου με επιτυχία, από τον ερευνητή και διδάσκοντα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ιωάννη Ταμπόση, για τους μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης Πληροφορικής, καθώς και σε μαθητές της Α’ τάξης που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τον Τομέα Πληροφορικής.

Η ενημέρωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού είχε θέμα: «Η επιστήμη της Πληροφορικής και της Βιοπληροφορικής» και ο κος Ταμπόσης Ιωάννης, αρχικά, ενημέρωσε τους μαθητές για τις προκλήσεις και το μέλλον της επιστήμης της Πληροφορικής και της Βιοπληροφορικής, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τον επαγγελματικό προσανατολισμό, με βάση τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν τα δύο Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική.

Συντονιστές της δράσης ήταν οι καθηγητές Πληροφορικής του σχολείου, οι οποίοι μετά το τέλος της παρουσίασης, ανέφεραν σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά για την ενδελεχή ενημέρωση των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κι ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας».
Το άρθρο H επιστήμη της πληροφορικής και της βιοπληροφορικής στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...