Τελευταία νέα
ΔΕΘ: “Κλειδώνουν” τη Δευτέρα το μέτρο ή μέτρα έκπληξη-Υπουργικό για πακέτο έως 2 δισ. Μετρό Θεσσαλονίκης: Άλλαξαν σταθμό εγκαινίων για να αποφύγουν τη λαϊκή οργή Τέχνη στον δημόσιο χώρο: Το άγαλμα που διχάζει το Λαύριο Πετρέλαιο: Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι τιμές – Μόλις επτά πλοία πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ Δικαστικό φρένο σε 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο – Μόνο με πολιτική απόφαση η επαναφορά τους Ποιος σας έδωσε το mail μου κύριε Σπανάκη; Δυτική Όχθη: Διεθνής αντίδραση κατά του Ισραήλ για τους εποικισμούς – «Να αποσύρει αμέσως το σχέδιο» Θεσπρωτία: 78χρονος έχασε 300.000 ευρώ – Πίστευε ότι έκανε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα Ρεζερβέ αμμουδιά τέλος Στάθης Παρχαρίδης (1967-2026): Πέθανε ένας σπουδαίος εκπρόσωπος της ποντιακής παράδοσης Τούτες τις μέρες το έχει δει Αϊζενχάουερ Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο – Νέα μομφή στην «επιτυχημένη» πολιτική του Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Τα κινέζικα του Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απέδειξε ότι τα ταλέντα του δεν περιορίζονται μόνο στα γήπεδα, καθώς πρωταγωνίστησε σε νέα διαφημιστική καμπάνια κινεζικού brand, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές του με τις γλωσσικές του ικανότητες.

Λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης του συμμετοχής σε Μουντιάλ με τη Νορβηγία, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στο επίκεντρο για έναν λόγο διαφορετικό από το ποδόσφαιρο.

Ο Χάαλαντ ανακοινώθηκε ως παγκόσμιος πρεσβευτής της εταιρείας φυτικών αναψυκτικών Walovi, γνωστής στην Κίνα ως Wanglaoji, συμμετέχοντας σε μια σειρά από διαφημιστικά βίντεο που έγιναν γρήγορα viral.

 
 

Αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν το γεγονός ότι ο Νορβηγός σταρ μίλησε σε αρκετά σημεία της καμπάνιας στα μανδαρινικά, προκαλώντας έκπληξη στους φιλάθλους του.
Σε ένα από τα βίντεο, ο 24χρονος εμφανίζεται σε διάφορες χιουμοριστικές και απρόβλεπτες καταστάσεις, πίνοντας το συγκεκριμένο αναψυκτικό, ενώ στο φόντο ακούγεται μια παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού που συνδέεται με τον ίδιο από τις εξέδρες των γηπέδων.
Σε άλλο απόσπασμα, ο Χάαλαντ συστήνεται στο κοινό στα κινέζικα ως ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής της εταιρείας, πριν συνεχίσει στα αγγλικά και ολοκληρώσει το μήνυμά του ξανά στη γλώσσα της ασιατικής χώρας.
Οι αντιδράσεις στα social media ήταν άμεσες. Πολλοί χρήστες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την προφορά του, ενώ δεν έλειψαν και όσοι αστειεύτηκαν γράφοντας ότι νόμιζαν πως το βίντεο είχε δημιουργηθεί με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Χάαλαντ είναι ήδη γνωστό ότι μιλά άπταιστα νορβηγικά και αγγλικά, ενώ λόγω της παρουσίας του στο γερμανόφωνο ποδοσφαιρικό περιβάλλον κατά τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να επικοινωνήσει και στα γερμανικά.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως απολαμβάνει τις διαφημιστικές του δραστηριότητες ενόψει του Μουντιάλ, καθώς πρόσφατα συμμετείχε και σε καμπάνια μεγάλης αθλητικής εταιρείας μαζί με τον ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ.
Πριν όμως επιστρέψει στο προσκήνιο για όσα κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, κατάφερε να γίνει viral για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο, τα κινέζικα που άκουσαν οι φίλαθλοι από τα χείλη του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...