Τελευταία νέα
ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία
Efsyn.gr

Περιπολικό και ΟΠΚΕ έξω από το σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου [βίντεο]

Κινητικότητα παρατηρείται από τις έξι το απόγευμα έξω από το σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που φέρνει εξελίξεις στην υπόθεση του καταδικασμένο ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη.
Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της αποφυλάκισής του που είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Σοφοκλής Λογοθέτης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι ο Γιωτόπουλος πρέπει να παραμείνει έγκλειστος έως ότου συμπληρώσει 25 χρόνια κράτησης, βάσει του νόμου που ψηφίστηκε τα τελευταία χρόνια για τους πολυισοβίτες, με αφορμή τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του Δημήτρη Κουφοντίνα να αποφυλακιστεί.
Σύμφωνα με τη νέα απόφαση, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος θα παραμείνει στη φυλακή για ακόμα έναν χρόνο και κάτι, καθώς έχει ήδη εκτίσει 24 έτη από το καλοκαίρι του 2002, όταν συνελήφθη κατά την εξάρθρωση της οργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Γιωτόπουλος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους πριν από λίγες εβδομάδες με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, παρά τις αρνητικές εισηγήσεις τόσο του εισαγγελέα πρωτοδικών όσο και του δικαστικού συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...