Τελευταία νέα
Μπεν Γκβιρ: Ακροδεξιός, επικίνδυνος, αμετανόητος Φωτιά στη Δράμα σε δύσβατη περιοχή – Προκλήθηκε από κεραυνό Κάτω Αχαΐα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον δεύτερο οδηγό – Θρήνος για την 46χρονη ΕΛΑΣ: Τουλάχιστον τέσσερις θεραπείες καρκίνου αποσύρθηκαν από το ΕΣΥ – «Η υγεία δεν είναι κόστος να συμπιεστεί» Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Ινδό ομόλογό του- Θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη ΕΛΑΣ: Άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο εκτός Ελλάδας – Αυτή είναι η περίφημη δημόσια Υγεία της κυβέρνησης Οι έξι αλυσίδες καφέ: Από τις γειτονιές της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου Τραγωδία στον Όλυμπο – Νεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε βαθιά χαράδρα 13 δισ. ευρώ στους δανειστές και θριαμβολογίες στο Μαξίμου – αλλά ποιος πληρώνει τελικά τον λογαριασμό της «επιτυχίας» Μητσοτάκη; Νίκος Παππάς με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»: «Καταρρέει ο μύθος της μείωσης φόρων από τη ΝΔ» Όλυμπος: Πτώση ορειβάτη σε δύσβατη χαράδρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ Ο Κώστας Καρπουχτσής στην «Εφ.Συν.»: Ανάπτυξη που φτάνει στην κοινωνία
Efsyn.gr

Ο Παϊτέρης τρολάρει on air τη Λατινοπούλου: «Αν τη δείτε καλά, θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» [βίντεο]

Σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση που ξεπέρασε τα όρια είχαν η Αφροδίτη Λατινοπούλου και ο Βασίλης Παϊτέρης κατά τη διάρκεια κοινής τους παρουσίας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην υποψήφιος βουλευτής αντέδρασε οργισμένα εξαιτίας της συνεχόμενης χρήσης της ρατσιστικής λέξης «γύφτοι» από την πρόεδρο της Φωνής Λογικής και άμεσα η σύγκρουσή τους κλιμακώθηκε.
Ο Βασίλης Παϊτέρης της καταλόγισε προσβλητική συμπεριφορά κατά της κοινότητας των Ρομά με την ακροδεξιά πολιτικό να επιμένει και να δηλώνει «δυστυχώς υπάρχουν πολιτικοί που πλησιάζουν γύφτους για να εκλεγούν».
Η απάντηση του Β. Παϊτέρη ήταν «να απευθυνθώ στην κυρία Λατινοπούλου για τον όρο “γύφτος” που μας αποκαλεί. Ο γύφτος είναι ο σιδεράς που βρομίζεται και το λέμε “άντε ρε γύφτο”. Ο τσιγγάνος είναι ο μυγιάγγιχτος που μόλις τον βλέπεις παράξενα σε σκοτώνει. Εμείς είμαστε Ρωμιός, αγάπησε Ρωμιά, Ρομ ενικός, Ρομά πληθυντικός».
Και κάπου εκεί ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ και τη Ν.Δ. κλιμάκωσε τη λεκτική του επίθεση αναφέροντας «αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά. Μήπως η μητέρα της αγόρασε χαλί από έναν γύφτο και δεν το πλήρωσε;».
Το χυδαίο αυτό σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία συνέχισε στο ρατσιστικό της ύφος και ανέφερε «είναι ντροπή σας. Εκτίθεστε από μόνος σας και αυτό αποδεικνύει γιατί τόσος πολύς κόσμος έχει αυτή την άποψη για εσάς, αλλά από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο, να πω την αλήθεια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...