Τελευταία νέα
Ομοσπονδία Πυγμαχίας: Ανακλήθηκε η ειδική αθλητική της αναγνώριση – Αιτία οι οικονομικές ατασθαλίες Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 69χρονος μετά από ανατροπή σκάφους – Διασώθηκε η σύζυγός του Σοκ στη Βρετανία: Νάρκωνε και βίαζε για χρόνια τη σύντροφό του – Δήλωσε ένοχος για βαριές κατηγορίες Τελευταίο αντίο στον διεθνιστή και μπροστάρη στον αγώνα ενάντια στην Τρόικα Πασκάλ Φρανσέ ! Του Γιώργου Μητραλιά Τεντόγλου: Πρώτος και στη Βουδαπέστη με άλμα στα 8,31 μέτρα Νέο πολιτικό σκηνικό στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την τρίτη θέση μετά το κύμα αποχωρήσεων Ανατροπή στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την τρίτη θέση – Το ΚΚΕ περνά μπροστά μετά το νέο κύμα αποχωρήσεων Εφιάλτης στις Βρυξέλλες: 6 εργάτες νεκροί στην πυρκαγιά σε εργοτάξιο – Το ασανσέρ που έγινε παγίδα θανάτου [εικόνες – βίντεο] Axios: Ο Τραμπ ζητά από τον Νετανιάχου να αποσύρει τον ισραηλινό στρατό από τον Λίβανο και τη Συρία Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν κερδίζει τον Τραμπ στο… δικό του «παιχνίδι» Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη το ΚΚΕ μετά το μπαράζ παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ Tάχα Αλί τριετίας στον ΠΑΟΚ
Efsyn.gr

«’Η εμείς ή αυτοί»!

Μαζεύει υπογραφές η εσωκομματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή και να συζητήσει για το σήμερα και το αύριο του κόμματος.
Το σήμερα γεμάτο σύγχυση, προβλήματα και εντάσεις, το αύριο αβέβαιο, ίσως μεσίστιο. Χρειάζονται πάνω από 70 υπογραφές. Τις έχουμε ισχυρίζονται τα στελέχη που διαφωνούν με την ηγεσία.
Δεν έχουν όμως για την ώρα τον αριθμό των ψήφων ώστε να πετύχουν την καθαίρεση του προέδρου ή να τον υποχρεώσουν να παραιτηθεί και να αντικατασταθεί από προσωρινή συλλογική ηγεσία. Με βάση τα σημερινά δεδομένα ο Σωκράτης Φάμελλος ελέγχει το καθοδηγητικό όργανο.
Οι παράγοντες της εσωκομματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πολιτικής Φάμελλου, πρέπει να λυθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, διαφορετικά, αν σέρνεται μέχρι το φθινόπωρο ούτε μέλη θα υπάρχουν, ούτε ψηφοφόροι. Θα έχουμε σύγκρουση οπωσδήποτε αφού καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η εμείς ή αυτοί είναι το δίλημμα. Η συνύπαρξη έστω και στη μαχητική εκδοχή της είναι αδύνατη. Άγνωστη η κατάληξη. Σίγουρα η μάχη δεν θα είναι αναίμακτη. Ποιος επωφελείται; Όπως όλα δείχνουν από την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ ενισχυμένη βγαίνει η «Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη». Αυτή ανεβαίνει στα γκάλοπ,ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...