Τελευταία νέα
Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο]
Basket.gr

Πανελλήνιο Κορασίδων: Οι δηλώσεις του μικρού τελικού

Μετά το τέλος του μικρού τελικού οι πρωταγωνιστές του αγώνα δήλωσαν:

Θωμάς Ντίκας (προπονητής Παναθλητικού): «Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και έχει πολύ καλό προπονητή. Τα κορίτσια μας παρέμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, έδωσαν το 100% και πήραμε τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες του συλλόγου, που χωρίς να φαίνονται κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Λίσα Ιτόγια (αθλήτρια Παναθλητικού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας Θοδωρή Ονάσογλου που δε μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα. Δεν περιμέναμε να παλεύουμε για την τρίτη θέση, αλλά φαίνεται ότι φέτος ήταν η χρονιά του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ. Παλέψαμε, πήραμε αυτό που μας αξίζει και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερες».

Στέλλα Μανάβη (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λάθος, δεν δείξαμε κάποια πράγματα και δεν τα καταφέραμε».

Ολυμπία Τακίδου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στον Παναθλητικό. Εμείς παίξαμε λάθος, χάσαμε τα ριμπάουντ, καθώς μας πήραν πολλά επιθετικά, δεν κάναμε καλές επιθέσεις και δεν ήμασταν καλές στην άμυνα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, έτσι ώστε του χρόνου να είμαστε εμείς οι νικήτριες»  
Το άρθρο Πανελλήνιο Κορασίδων: Οι δηλώσεις του μικρού τελικού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...