Τελευταία νέα
Αλέξης Τσίπρας: Με σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και αποκέντρωσης θα δώσουμε προοπτική στη χώρα (Βίντεο) Γαλλία: Η κυβέρνηση ζητά μέτρα κατά της online πώλησης αντικειμένων που εκλάπησαν στο κύμα λεηλασιών Στη Βουλή η Ικανότητα Ψήφισης Τριών Αμυντικών Συμφωνιών με Λουξεμβούργο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Σλοβενία ΠΑΣΟΚ: “Κύριε Μητσοτάκη, προχωρήστε άμεσα στην αποπομπή Μπεκίρη” Η Ευρώπη εν θερμώ: Η κλιματική κρίση και η πρόκληση της ανθεκτικότητας Προσιτή Στέγαση: Ενα κρίσιμο ζήτημα για την ευρωπαϊκή νεολαία Δικαίωση της Τυχεροπούλου: Ομόφωνη απαλλαγή από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ O κανονισμός της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη: προωθώντας μια ασφαλέστερη και ουσιαστικότερη χρήση των ψηφιακών εργαλείων Μετρό στα Εξάρχεια: «Υψηλότερη επικινδυνότητα από την Κυψέλη», λένε οι κάτοικοι [βίντεο] Συνάντηση Β. Κικίλια με τον υπουργό Μεταφορών της Κίνας: Υποστήριξη για συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε ναυπηγικά έργα Συναγερμός στο Μαξίμου για τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης με το βλέμμα στη Γαλλία: Το «καρφί» προς Τσίπρα και το μήνυμα Μητσοτάκη Μαρινάκης: “Η Ευρώπη έχει κανόνες. Έχουμε φτάσει στο όριο” – Απάντηση σε Σαμαρά και Τσίπρα
Newsit.gr

Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» στην Βουλή: Κατήγγειλε τους βουλευτές της ΝΔ για απόπειρα εκβίασης και ζήτησε τη σύλληψή τους

Μετά το επεισόδιο με τη βουλευτή Ιωάννας Λυτρίβη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά από επίθεση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, η ένταση κλιμακώθηκε, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε την σύλληψη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι διέπραξαν το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης σε κακουργηματικό βαθμό.
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.
Υποστηρίζει πως οι βουλευτές της ΝΔ συμπράττουν με την Μαρία Συρεγγέλα που έχει καταθέσει εις βάρος της αγωγή αποζημίωσης ύψους 300.000 ευρώ για προσβολή προσωπικότητας.
Το προεδρείο διέκοψε την συνεδρίαση αλλά τα πνεύματα δεν ηρέμησαν καθώς ακολούθησε «θερμό επεισόδιο» στους διαδρόμους της βουλής μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο.

Ζωή Κωνσταντοπουλου: Κύριε Καραθανασόπουλου εσείς απέχετε; Ή παίρνετε γραμμή από τον Γεωργαντά;
Νίκος Καραθανασόπουλος: Κάνε μας τη χάρη. Έλα μπράβο! Άντε μπράβο!
Ζωή Κωνσταντοπουλου: Σεξιστές!

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη για την παραπομπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τη συζήτηση των αναφορών που έχουν καταθέσει εις βάρος της οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος και Μαρία Συρεγγέλα.
Οι δύο βουλευτές κατηγόρησαν επίσης στις αναφορές τους την Ζωή Κωνσταντοπούλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου είχαν αναλάβει τη θέση του προέδρου και της αντιπροέδρου.
To άρθρο Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» στην Βουλή: Κατήγγειλε τους βουλευτές της ΝΔ για απόπειρα εκβίασης και ζήτησε τη σύλληψή τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...