Τελευταία νέα
Κρήτη: 33χρονος «έφαγε άκυρο» σε πρόταση γάμου τα έκανε άνω κάτω και κατέληξε αναίσθητος στη θάλασσα ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,8% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο – Εκτοξεύτηκαν οι τιμές σε φυσικό αέριο, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης ΗΠΑ: Ο Τραμπ έκανε δώρο 45.000 δολάρια στη Νάταλι Χαρπ και άλλες δύο βοηθούς του Λευκού Οίκου Προκλητική κινδυνολογία Φλωρίδη: «Αν η χώρα μείνει ακυβέρνητη, θα κάνουν ντου οι Τούρκοι» Τόση απελπισία! Ο Μητσοτάκης προεκλογικά επιστρατεύει και την Τούνη! Σιακαντάρης: «Διατηρώ το δικαίωμα της γνώμης» – Ξεκαθαρίζει ότι δεν πρότεινε συνεργασία ΕΛ.Α.Σ- ΝΔ και απαντά στις αντιδράσεις Οργή στην Άγκυρα για τις δηλώσεις Γεραπετρίτη: “Σκανδαλώδης τοποθέτηση” Eurostat: Πάτος στην ΕΕ η Ελλάδα στη διασταύρωση πληροφοριών στο διαδίκτυο – Η κατάταξη των χωρών Αλέξης Τσίπρας – Συνέντευξη: Απαντήσεις για την εκλογική στρατηγική – Σφυροκόπημα Μητσοτάκη Σαλμάς: Ο Γεωργιάδης έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί-Bρέθηκαν λεφτά τα οποία δεν είχε δικαιολογήσει Γιάνης Βαρουφάκης στη ΔΕΘ: Μόνο με την επανάκτηση θα μένει ο πλούτος εδώ, στην Ελλάδα, στους πολλούς Δίκη για τα Τέμπη: Επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς – «Λες ψέματα, το έκανα για να σας προστατεύσω»
Newsit.gr

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Διονύσης Καλαματιανός από γραμματέας της ΚΟ και ο Λάμπρος Τσουκνίδα από διευθυντής της Αυγής

Μπαράζ παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου, ο Διονύσης Καλαματιανός παραιτήθηκε από γραμματέας ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Λάμπρος Τσουκνίδας. 
Ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γνωστοποιώντας την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Όπως αναφέρει, σε επιστολή του η επιλογή του είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.
«Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η απόφασή μου είναι συνειδητή και αποτέλεσμα ώριμης σκέψης», επισημαίνει.
Στην επιστολή του κάνει απολογισμό της θητείας του, σημειώνοντας ότι άσκησε τα καθήκοντά του με συνέπεια, επιδιώκοντας τη συνεργασία και την εύρυθμη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εργάστηκα με συνέπεια και απόλυτο σεβασμό σε εσάς και στους θεσμούς, επιδιώκοντας πάντοτε τη συνεννόηση και την αποτελεσματική λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ευχαριστεί τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και τα στελέχη και τους συνεργάτες με τους οποίους συνεργάστηκε, τονίζοντας ότι η συμβολή τους ήταν πολύτιμη.
Κλείνοντας την επιστολή του, σημειώνει: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας».
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής».
Σε ανάρτησή του ανέφερε ότι είχε αναλάβει τη θέση έπειτα από πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου και πως, μετά την παραίτηση του τελευταίου από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θεωρεί ηθικά αυτονόητη την αποχώρησή του.
«Κλήθηκα να υπηρετήσω την ΑΥΓΗ της Κυριακής, από την τιμητική θέση του διευθυντή, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτη Φάμελλο. Με την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος, θεωρώ ηθικά αυτονόητο να παραδώσω τη θέση», αναφέρει.
Παράλληλα, ευχαριστεί τον Σωκράτη Φάμελλο για την εμπιστοσύνη και εύχεται καλή συνέχεια στους συναδέλφους του, διευκρινίζοντας ότι θα εργαστεί κανονικά για την τρέχουσα κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.
Όπως γνωστοποίησε στην ίδια ανάρτηση, η παραίτησή του υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45.
To άρθρο Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Διονύσης Καλαματιανός από γραμματέας της ΚΟ και ο Λάμπρος Τσουκνίδα από διευθυντής της Αυγής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...