Τελευταία νέα
 ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας στη σκιά των παραιτήσεων και της κρίσης για τον Τσίπρα – Πολάκης, Δούρου και Παππάς στην Κουμουνδούρου Επιθεώρηση εργασίας: Βραχυκύκλωμα στην είσπραξη προστίμων Πολιτική αντιπαράθεση και “αδωνισμός”- Δύο στρατηγικά αφηγήματα σε μετωπική σύγκρουση Θεσσαλονίκη: Ποιοι είναι οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα – Πώς έδρασαν Η ανακοίνωση της Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση από Θεσσαλονίκη Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: «Να καταθέσει πρόταση νόμου με αυτό που βαφτίζει ως “13η σύνταξη”» Έφυγε από τη ζωή η Πάολα Ρεβενιώτη – Η ΕΛΑΣ τιμά την πρωτοπόρα τρανς αγωνίστρια Πτήση – θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: «Ηταν μέχρι τους ώμους έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους», λέει επιβάτιδα Τρεις συλλήψεις για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και το θάνατο της Βάγιας Νέστορα Πολάκης: “Ανίκανος ο Φάμελλος-Πήγε το κόμμα στο 2%” Πυρά Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη για τη 13η σύνταξη:Τα 450 εκατ. δεν φτάνουν ούτε κατ’ ελάχιστον Καραμέρος: Η επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα
Efsyn.gr

Παραίτηση Καραμέρου από τον ΣΥΡΙΖΑ: Παρέδωσε κι επίσημα την έδρα για να ενταχθεί στην ΕΛΑΣ

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε, και επισήμως, στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ο Γιώργος Καραμέρος.
Ο πρώην πλέον, βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ενημερώσει σχετικώς, από το περασμένο Σάββατο, τον (έως χθες) πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλο, και είχε προαναγγείλει την προσχώρησή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη.
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», είχε δηλώσει την ίδια ημέρα.
Πρώτος επιλαχών στην περιφέρεια Α’ Ανατολικής Αττικής είναι ο Χρήστος Σπίρτζης και εφόσον αρνηθεί, ακολουθεί η Μυρτώ Κοροβέση, αντιπρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο».
Σημειώνεται ότι, στο γραφείο του κ. Ν. Κακλαμάνη αναμένεται και η κοινοποίηση της παραίτησης του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, καθώς, ο κ. Καλαματιανός μετείχε, με την ιδιότητα αυτή, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...