Τελευταία νέα
Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι ΠΑΣΟΚ: «Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να λειτουργεί μόνο ως μηχανισμός αντίδρασης – Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους δείκτες επιλεκτικά για να κάνει αποτίμηση της πολιτικής της» Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια Ερντογάν: «Η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας» – Έκανε λόγο για τον «αιώνα της Τουρκίας» Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο 53χρονος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια για ενδοοικογενειακή απειλή Πυρκαγιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας: Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Οι τράπεζες μετέτρεψαν κάθε κίνηση σε χαράτσι με τη συνενοχή του Μαξίμου Την αλήθεια ρε… ΑΕΚ: Οπαδοί της Λέφσκι έρχονταν με… μαχαίρια και σουγιάδες για να δουν τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνες] Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θρηνεί για τη Ντόλι Πάρτον – «Έφυγε» ένα ίνδαλμά της
Athens.indymedia.org

[Τοπικά Νέα] Κάλεσμα σε στήριξης σε Αντικρατική Συγκέντρωση στο Άργος [25/7,12:00]

25/07/2026 12:52 πμ.

Το πρωί της Τετάρτης 8/7 δολοφονείται από τους ένστολους μισθοφόρους του κράτους ο 20χρονος Θοδωρής Ζαβραδινός Καραμπαμπάς στη περιοχή του Άργους. Στη προσπάθεια του να διαφύγει έπειτα από μη συμμόρφωση σε σήμα των μπάτσων, δέχεται πισώπλατα 13 σφαίρες απο τους συμμορίτες της ΟΠΚΕ, με τις 2 από αυτές να τον βρίσκουν στο κεφάλι και ως αποτέλεσμα να μένει εγκεφαλικά νεκρός. Μετά από τέσσερις μέρες στη ΜΕΘ, τελικά υποκύπτει στα τραύματα του.
Απο την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκινάει κλασικά κρεσέντο λασπολογίας και ψεμάτων τόσο από τη μεριά της ελληνικής αστυνομίας όσο και από τα ΜΜΕ που προσπαθούν να ξεπλύνουν τα τσιράκια τους για να την βγάλουν καθαρή, όπως πάντα. Οι κρατικές δολοφονίες έχουν γίνει πλέον συχνό φαινόμενο στον ελλαδικό χώρο, χωρίς πλέον να εκπλήσσει κανέναν μια τέτοια πράξη. 
Το κράτος οπλίζει, οι μπάτσοι εκτελούν νέους ανθρώπους της τάξης μας, είτε πρόκειται για ρομά, είτε για μετανάστες, είτε τώρα, για έναν 20χρονο που απλά δεν σταμάτησε στον έλεγχο. Δεν θα ανεχτούμε οι κρατικές δολοφονίες να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας, θα παλέψουμε ενάντια σε οποιαδήποτε εξουσία, για ένα κόσμο ελευθερίας και αλληλεγγύης.
Καλούμε το Σάββατο 25 Ιουλίου στην πορεία στο Άργος στις 12:00 (Πλατεία Αγίου Πέτρου, Μουσείο Άργους)
 
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΚΑΛΤΕΖΑΣ
ΜΑΓΓΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ.
 
ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΊΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ 
 
Αναρχική Συλλογικότητα SmertⒶ

media:

signal-2026-07-24-23-09-40-442.jpg

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...