Τελευταία νέα
Κικίλιας για Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας: Αναγκαία η Αποτελεσματική Εφαρμογή Διεθνών Κανόνων «Σαφάρι» των ενοικιαστών για προσιτή κατοικία – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Αρμένιο Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Σενεγάλης Μάκης Βορίδης για Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου φαινόμενα αλαζονείας στην κυβέρνηση – Δεν το είπε για να βλάψει κάποιον «Βόμβα» από τον Αυστραλό πρωθυπουργό: Πράκτορας της OpenAI χάκαρε ιστότοπο της κυβέρνησης – «Απαράδεκτο περιστατικό» Μνήμη, τόπος, αφήγηση Σας γράφω από τους έσχατους καιρούς Άδωνις Γεωργιάδης για Κώστα Αρβανίτη: Αυτός που έβριζε τον Σαμαρά με καλεί να παραιτηθώ για την φράση μου με τον «μπάφο» – Έλα Χριστέ και Παναγία! Πολύ επιμένει ο Αυλωνίτης Κόντρα Σκανδάμη – Χρυσοχοΐδη για την άδεια του Αλκέτ Ριζάι ΗΠΑ: Δικαστικό φρένο στον Τραμπ για τον αποκλεισμό των CNN, MS NOW and Politico από τον Λευκό Οίκο Press Point: «Μην ανησυχείς, τέκνο μου, θα πληρώσει η εκκλησία τα έξοδα»
Filathlos.gr

Κρούσματα γαστρεντερίτιδας και νοσηλεία για μέλη του Παναθηναϊκού

Έξι μέλη του σταφ του Παναθηναϊκού παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, λίγη ώρα μετά την αντίστοιχη ενημέρωση της ΑΕΚ για τους Φρανκ Μπάρτλεϊ και Γάιο Σκορδίλη. Οι δύο ομάδες είχαν διαμείνει στο ίδιο ξενοδοχείο.
Μάλιστα, κάποιοι χρειάστηκαν νοσηλεία, ενώ υπάρχει ανησυχία για την εμφάνιση νέων κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες.
Η εξέλιξη προκαλεί προβληματισμό στους «πράσινους», καθώς η σεζόν πλησιάζει.
Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρί για την πρεμιέρα της Euroleague, ενώ στις 26-27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στη Ρόδο το Super Cup της GBL.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...