Τελευταία νέα
Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο του Παρισιού: «Να δώσουμε προοδευτική απάντηση απέναντι στην Ακροδεξιά» Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας μέσα σε αυτοκίνητο Κοντονής κατά Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα: «Αν με προκαλέσει, θα τα πούμε αλλιώς» – Τι αποκάλυψε για τις συνομιλίες τους Ενταση Ελλάδας Τουρκίας: Εξέδωσε διπλή αντι -NAVTEX Πολεοδομία Κατερίνης: Τα «γρηγορόσημα», η άρνηση των κατηγοριών και οι δωροδοκίες σε χρήμα, έπιπλα, υπολογιστές Η επικίνδυνη «ναυμαχία NAVTEX»: Η Αθήνα και η αντίκρουση της Άγκυρας Κρίσιμο 48ωρο για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου-Επιστροφή του ερευνητικού “Abeille Marengo”-Σενάρια έντασης στο πεδίο Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο 46χρονος ένστολος βάζει φωτιά που προκαλεί την έκρηξη στη Γλυφάδα Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον ποινικό κώδικα του 2019: Αν το γνώριζα ουδέποτε θα τον στήριζα Τουρκική αντί-NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πρόγραμμα τηλεργασίας για 8.500 ανέργους σε 38 ορεινούς Δήμους Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών – Κατασχέθηκαν 15.000 ευρώ και ασήμι αξίας 43.000 ευρώ
Tennis24.gr

Shanghai Masters: Άντεξε ο Ζβέρεφ και πέρασε στους «8» (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σβήνοντας τέσσερα set-points στο πρώτο σετ και επιστρέφοντας από break στο δεύτερο, κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του Shanghai Masters και παράλληλα να φτάσει στον 120ο ATP προημιτελικό της καριέρας του. 
Ο Γερμανός και Νο2 του κόσμου επικράτησε του Καζάκου (Νο22) Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 7-6(8), 4-6, 7-6(1), μετά από μια μεγάλη μάχη που κράτησε δύο ώρες και 41 λεπτά. 
Έχοντας και πάλι «σύμμαχο» το σερβίς, ο Ζβέρεφ τελείωσε το ματς με 15 άσους (ένα μόλις διπλό λάθος), κέρδισε το 81% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς (63/78) και το 57% στο δεύτερο (13/23), σταμάτησε στους 49 winners, ενώ εκμεταλλεύτηκε τη μια από τις έξι ευκαιρίες για break. 
Το παιχνίδι άρχισε να…ανάβει στο τέλος του πρώτου σετ, με τον Μπούμπλικ να κάνει το πρώτο μεγάλο hold (6-5), ενώ αμέσως μετά ήρθε η σειρά του Ζβέρεφ, ο οποίος έσβησε set-point πηγαίνοντας το σετ στο tie-break.
Εκεί, ο Καζάκος προηγήθηκε με 4/1 και 6/3 φτάνοντας σε τριπλό set-point, ωστόσο στη συνέχεια ο Ζβέρεφ με πέντε σερί πόντους έκλεισε το σετ παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 
Η απάντηση του Μπούμπλικ ήρθε στο δεύτερο σετ, με τον Καζάκο να βρίσκει break (3-2) και κάνοντας τρία μεγάλα hold, σβήνοντας συνολικά τέσσερα break-points έφτασε στο 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1.
Μάλιστα, στο τρίτο σκέλος ο Μπούμπλικ προηγήθηκε με break (1-0), με τον Ζβέρεφ να απαντάει αμέσως κάνοντας το 1-1. Όπως έγινε στο πρώτο σετ, έτσι και στο τρίτο οι δύο παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break με τον Γερμανό να παραχωρεί μόλις έναν πόντο, σφραγίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα παίξει κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ που νωρίτερα κέρδισε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 6-3, 6-4. 
The post Shanghai Masters: Άντεξε ο Ζβέρεφ και πέρασε στους «8» (vids) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...