Τελευταία νέα
Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο του Παρισιού: «Να δώσουμε προοδευτική απάντηση απέναντι στην Ακροδεξιά» Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας μέσα σε αυτοκίνητο Κοντονής κατά Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα: «Αν με προκαλέσει, θα τα πούμε αλλιώς» – Τι αποκάλυψε για τις συνομιλίες τους Ενταση Ελλάδας Τουρκίας: Εξέδωσε διπλή αντι -NAVTEX Πολεοδομία Κατερίνης: Τα «γρηγορόσημα», η άρνηση των κατηγοριών και οι δωροδοκίες σε χρήμα, έπιπλα, υπολογιστές Η επικίνδυνη «ναυμαχία NAVTEX»: Η Αθήνα και η αντίκρουση της Άγκυρας Κρίσιμο 48ωρο για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου-Επιστροφή του ερευνητικού “Abeille Marengo”-Σενάρια έντασης στο πεδίο Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο 46χρονος ένστολος βάζει φωτιά που προκαλεί την έκρηξη στη Γλυφάδα Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον ποινικό κώδικα του 2019: Αν το γνώριζα ουδέποτε θα τον στήριζα Τουρκική αντί-NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πρόγραμμα τηλεργασίας για 8.500 ανέργους σε 38 ορεινούς Δήμους Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών – Κατασχέθηκαν 15.000 ευρώ και ασήμι αξίας 43.000 ευρώ
Filathlos.gr

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα…

Οι εμφανίσεις του Λορέντσο Πιρόλα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν περνούν απαρατήρητες στην Ιταλία. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχει καθιερωθεί στις βασικές επιλογές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ και πλέον βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας.
Ο Ιταλός στόπερ έχει καταφέρει να γίνει αναντικατάστατος. Ακόμη και ο Νταβίντ Κάρμο, που επέστρεψε στον Πειραιά με την προοπτική να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έχει βρεθεί αρκετές φορές πίσω του στις επιλογές. Άλλωστε, έχει αποκτήσει κομβικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία και δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που εισπράττει.
Ενδεικτική της ανοδικής του πορείας είναι και η χρηματιστηριακή του αξία, η οποία στην τελευταία σχετική εκτίμηση του Ιουνίου είχε φτάσει τα 11 εκατ. ευρώ. Με βάση την εικόνα που παρουσιάζει, η τάση θεωρείται ανοδική, καθώς ο Πιρόλα συνεχίζει να προσθέτει δυνατές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.
Μία από αυτές ήρθε απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, όταν ο 24χρονος άσος ήταν μεταξύ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» υπήρχε άνθρωπος της Ρόμα, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν ότι οι «τζιαλορόσι» έχουν εντυπωσιαστεί από όσα βλέπουν από τον νεαρό στόπερ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτησή του. Ωστόσο, το γεγονός ότι άνθρωποι της Ρόμα έχουν επανειλημμένα παρουσία στο φαληρικό γήπεδο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς υπήρχε εκπρόσωπος του ιταλικού συλλόγου και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...