Τελευταία νέα
Γαλλία: Οι ταραχές φέρνουν Λεπέν, «νόμο και τάξη» Δανία: Η Κοπεγχάγη ξεκινά να ανακυκλώνει πάνες – Τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν για τηλεθέρμανση και άλλες χρήσεις Τηλεφώνημα Τραμπ στον Νετανιάχου: «Θα πετύχεις ηχηρή νίκη, “Μπίμπι”» Η ΚΝΕ έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία: «Οταν στον δρόμο μιλάει ο λαός, γεννιούνται παντού “πόλεις του Φωτός”» [εικόνες – βίντεο] Γαλλία: Οι αρχές επιβάλουν 24ωρο «σκοτάδι» στους δρόμους – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Παρίσι και άλλες πόλεις Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας Axios: Νέο σκάνδαλο στην κυβέρνηση Τραμπ – Σύμβουλός του προσέφερε πρόσβαση στον ίδιο «με το αζημίωτο» Κινητοποιήσεις στην Ευρώπη: Τι τραγουδούν και τι συνθήματα φωνάζουν οι νέοι – Από τον Αζναβούρ μέχρι τα Hunger Games Υεμένη: Πλήγματα του κυβερνητικού στρατού κατά των Χούθι, μετά την πολύνεκρη επίθεση στο στρατόπεδο Παυλόπουλος για Κυπριακό: Λύση μόνο με πλήρη εφαρμογή του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου Σταύρος Θεοδωράκης: «Δεν θα ξανά ασχοληθώ με την πολιτική» Κουφονικολάκου: Οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση μηδενικών προσδοκιών
Efsyn.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: «Δεν θα ξανά ασχοληθώ με την πολιτική»

Στην εκπομπή «Στούντιο στις 3» βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης σήμερα, με αφορμή την επιστροφή της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον ΣΚΑΪ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δύο σημαντικά κεφάλαια της ζωής του, η πολιτική και η εστίαση, έχουν κλείσει οριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, όταν τον Φεβρουάριο του 2014 ίδρυσε το «Ποτάμι», ενώ το 2015 εξελέγη βουλευτής και παρέμεινε επικεφαλής του κόμματος έως το 2019.

«Δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική και την εστίαση. Όχι, βέβαια. Στην πολιτική ήταν μια δεύτερη θητεία. Αυτή είναι η άποψή μου. Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από ένα πείσμα γιατί μου λέγανε “τι ωραίο κρητικό φαγητό” σε κάποια εστιατόρια και εγώ έλεγα “τι μάπα φαγητό είναι αυτό; Πάμε να σας δείξω πώς είναι τα κρητικά φαγητά”.
Αλλά αυτό τελείωσε γιατί και η μητέρα μου πια δεν μπορεί να μαγειρεύει και τέλος πάντων ούτε οι φιλενάδες που μαγείρευαν εκεί, οπότε δε θα το ξανακάνω. Είναι οι Πρωταγωνιστές, είναι κάποια κείμενα στην Καθημερινή, είναι τα podcast που κάνω στο Pod» είπε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...