Τελευταία νέα
Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι ΠΑΣΟΚ: «Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να λειτουργεί μόνο ως μηχανισμός αντίδρασης – Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους δείκτες επιλεκτικά για να κάνει αποτίμηση της πολιτικής της» Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια Ερντογάν: «Η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας» – Έκανε λόγο για τον «αιώνα της Τουρκίας» Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο 53χρονος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια για ενδοοικογενειακή απειλή Πυρκαγιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας: Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Οι τράπεζες μετέτρεψαν κάθε κίνηση σε χαράτσι με τη συνενοχή του Μαξίμου Την αλήθεια ρε… ΑΕΚ: Οπαδοί της Λέφσκι έρχονταν με… μαχαίρια και σουγιάδες για να δουν τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνες] Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θρηνεί για τη Ντόλι Πάρτον – «Έφυγε» ένα ίνδαλμά της
Kosmoslarissa.gr

Κώστας Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου: Αναρωτιόμουν αν τον πετύχω στον δρόμο, τι θα κάνω

Για την αποφυλάκιση του καταδικασθέντα για τη «17 Νοέμβρη», Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, τοποθετήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega το πρωί του Σαββάτου (23.5.26).
«Ξύπνησα και κοίταζα τα σαιτ και σκεφτόμουν αν εγώ τον πετύχω στο δρόμο τι θα κάνω; Και αν τον δουν τα παιδιά μας τι θα κάνουμε;», είπε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης, κληθείς να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου.
«Μετά διόρθωσα τον εαυτό μου γιατί εγώ μπορώ να το μοιράζομαι δημόσια αλλά υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν Έχουμε ένα σύστημα που πρέπει να ξαναδούμε Έχει καταδικαστεί ισόβια 17 φορές αλλά εξέτισε 1,5 χρονο για κάθε δολοφονία Το θεωρούμε αυτό δικαιοσύνη; Εμένα με ξεπερνάει. Τι θα πει στα παιδιά του για την υπόθεση αυτή: Χθες με πήρε τηλ ο γιος μου και με ρώτησε. Η απάντηση είναι δύσκολη. Εγώ θέλω τα παιδιά μου να αισθάνονται ασφαλή και να έχουν αγάπη Ότι τους απαντάω το απαντώ μέσα από αυτό το πρίσμα.
«Εμείς που πολιτευόμαστε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε για τη δικαιοσύνη Η πολιτική είναι η τέχνη του αποτελέσματος αλλά και να μπορούμε να μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων. Πολιτικοποιούμε τους θανάτους αλλά στα νεκροταφεία είμαστε όλοι ίσοι», ανέφερε.
Σε ερώτηση για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τη δράση της 17 Νοέμβρη και ειδικά για τη συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα, είπε πως «δεν άντεξα και ούτε θέλω να δω ποτέ στη ζωή μου το ντοκιμαντέρ για την 17 Νοέμβρη».

Πηγή newsit.gr
Το άρθρο Κώστας Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου: Αναρωτιόμουν αν τον πετύχω στον δρόμο, τι θα κάνω εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...